Forum Dyskusyjne Farming Simulator
Problem z kierownicą - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne Farming Simulator (http://farming-simulator.pl)
+-- Dział: FS 15 - Ogólny (http://farming-simulator.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Problemy (http://farming-simulator.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+---- Dział: Problemy Rozwiązane (http://farming-simulator.pl/forumdisplay.php?fid=108)
+---- Wątek: Problem z kierownicą (/showthread.php?tid=624)

Strony: 1 2


Problem z kierownicą - snowgrim3333 - 03-30-2016

Mam kierownice tracer extreme speed jak chce ją ustawić w ls 15 to wo gule nie działa co morze być przyczyną ???


RE: Problem z kierownicą - Petrevczenko.gs - 03-30-2016

"w ogóle" i "może"... Soft z kierownicy masz zainstalowany ? Nie wystarczy samo podłączenie.


RE: Problem z kierownicą - snowgrim3333 - 03-30-2016

Pobrałem kilka sterowników i dalej nie działa i sorry za błędy


RE: Problem z kierownicą - Skill95 - 03-30-2016

Musisz mieć "dobre" sterowniki do tej kierownicy, jak kolega wyżej napisał. Jeżeli ją kupiłeś nową powinna być dołączona jakaś płyta.


RE: Problem z kierownicą - Petrevczenko.gs - 03-30-2016

(03-30-2016, 19:02)Skill95 napisał(a): Jeżeli ją kupiłeś nową powinna być dołączona jakaś płyta.

Lub instrukcję skąd pobrać takowy sterownik lub soft do niej.


RE: Problem z kierownicą - snowgrim3333 - 03-30-2016

Miałem płytkę ale gdzieś się zapodziała a ta kierownica ma już około 6 lat a ona wygląda tak LINK https://www.google.pl/search?q=tracer+extreme+speed&espv=2&biw=1280&bih=923&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjEmbO5gOnLAhVmjXIKHXt8A_kQ_AUIBigB#imgrc=5iLjHdy0_FYk3M%3A


RE: Problem z kierownicą - Petrevczenko.gs - 03-30-2016

10 sekund poszukiwań...

http://www.tracer.pl/pomoc?tab=drivers&tid=1246&tid2=1264&ktm=tra&name=%20Extreme


RE: Problem z kierownicą - snowgrim3333 - 03-30-2016

Niestety ale nie działa Sad


RE: Problem z kierownicą - Petrevczenko.gs - 03-30-2016

W ustawieniach farminga zmieniłeś sterowanie na kontroler ?


RE: Problem z kierownicą - snowgrim3333 - 03-30-2016

już działa tylko jak jestem w środku traktura to kamera ucieka mi do góry


Menu