Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Uprawy problem
#1
Witam. Przerabiałem sobie mapkę na własny użytek, powiększanie pól usuwanie upraw, drzew itd. Po rozpoczęciu nowego save'a wszystkie uprawy były jak w oryginalnej mapce mimo ,ze w giantsie je usunąłem. Może mi ktoś podpowiedzieć w czym tkwi problem?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Po takim " zabiegu " musisz zacząć na nowa grę .
 
Odpowiedz
#3
Napisał że rozpoczął nowy save.
Problem polega na tym że nie usunąłeś kupowanych pól, one generują uprawy.
 
Odpowiedz
#4
Musisz przestawić pole tu masz poradnik jak to zrobić https://www.youtube.com/watch?v=AtvO7mYSQ9o
[Obrazek: 142577.jpg?1460108475]
 
Odpowiedz
#5
Szydar , sorry nie zauważyłem .
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z sadzeniem drzew Wolverine2014 0 8 7 godzin(y) temu
Ostatni post: Wolverine2014
  Problem GE waldas 424 0 29 02-17-2018, 16:01
Ostatni post: waldas 424
  Problem z "hose system" (system węży) QbixRolnik 10 183 02-15-2018, 15:01
Ostatni post: Ziuta
  Problem z owsem i żytem na mapie Dolnośląska Wieś. Przemek Siedlecki 1 68 02-14-2018, 21:09
Ostatni post: Przemek Siedlecki
  problem pług optum300 4 117 02-14-2018, 14:34
Ostatni post: optum300
  Problem z gnojowicą Krzysztof Pasternak 0 34 02-13-2018, 22:25
Ostatni post: Krzysztof Pasternak
  Uprawy w przyczepie Schadow312 0 47 02-13-2018, 19:28
Ostatni post: Schadow312
  Problem z wrotami XEnter 5 92 02-12-2018, 18:17
Ostatni post: XEnter
  Problem z Kamerą KoKuPL 0 48 02-10-2018, 15:26
Ostatni post: KoKuPL
  Problem z GE $$Demix$$ 10 244 02-09-2018, 19:14
Ostatni post: Wolnyls11



Przegląda: 1 gości

Menu