Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Uprawy problem
#1
Witam. Przerabiałem sobie mapkę na własny użytek, powiększanie pól usuwanie upraw, drzew itd. Po rozpoczęciu nowego save'a wszystkie uprawy były jak w oryginalnej mapce mimo ,ze w giantsie je usunąłem. Może mi ktoś podpowiedzieć w czym tkwi problem?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Po takim " zabiegu " musisz zacząć na nowa grę .
 
#3
Napisał że rozpoczął nowy save.
Problem polega na tym że nie usunąłeś kupowanych pól, one generują uprawy.
 
#4
Musisz przestawić pole tu masz poradnik jak to zrobić https://www.youtube.com/watch?v=AtvO7mYSQ9o
[Obrazek: 142577.jpg?1460108475]
 
#5
Szydar , sorry nie zauważyłem .
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z dołączeniem do kolegi AgroMaster 0 130 05-15-2018, 10:43
Ostatni post: AgroMaster
  Problem z trawą Zdzisiu 0 142 05-11-2018, 18:29
Ostatni post: Zdzisiu
  Problem z errorem w mapie D1zZyY 0 128 05-03-2018, 13:32
Ostatni post: D1zZyY
  Problem z przyczepą bart2807 3 226 04-29-2018, 13:40
Ostatni post: Misio
  problem z wlaczeniem gry piotrek85681 7 303 04-26-2018, 17:42
Ostatni post: piotrek85681
  Problem z zakupem I3arteQQ 1 204 04-25-2018, 20:50
Ostatni post: agRush2k
  Problem w GE Agro Revicent 4 216 04-19-2018, 23:14
Ostatni post: pawulonn1
  Problem z zainstalowaniem Wschodniej Doliny na dedyku Scenika 2 225 04-17-2018, 19:28
Ostatni post: Scenika
  wschodnia dolina problem z pracownikiem 8MG 0 239 04-17-2018, 09:40
Ostatni post: 8MG
  Finance Extension problem norkain 0 222 04-08-2018, 17:01
Ostatni post: norkain



Przegląda: 1 gości

Menu