Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

jak wstawic produkcje nasion do mapy?
#1
Witam czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak wstawić produkcję nasion na mapę? i Prosił bym o mod do produkcji nasion i nawozów do wstawienia przez Giants Editor. dziękuje z góry.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
dziękuje za podpowiedzi , było ich tak dużo że sam sobie poradziłem
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Edycja mapy---- Rolnik009 2 148 07-12-2018, 18:45
Ostatni post: Rolnik009
  Edycja mapy Rolnik009 6 174 07-09-2018, 08:11
Ostatni post: Rolnik009
  Aktualizacja mapy a save kosmiak0 0 114 07-02-2018, 13:12
Ostatni post: kosmiak0
  nie ma mapy w modach Marcin Olm 5 192 06-27-2018, 09:37
Ostatni post: Misio
  SZUKAM POLSKIEJ MAPY rolnik sadi 0 196 06-18-2018, 18:19
Ostatni post: rolnik sadi
  Zapis po edycji mapy AgroMaster 3 254 06-11-2018, 07:59
Ostatni post: radkus25
  Szukam Mapy Marcin K 8 506 05-06-2018, 08:12
Ostatni post: TheDamian5435
  Wgrywanie Mapy Szymon Kowalczuk 9 269 04-30-2018, 21:45
Ostatni post: Ziuta
  Bład podczas proby otwarcia mapy FS17_Gamsting w GE Welcio17 11 421 04-28-2018, 18:29
Ostatni post: Misio
  Zmiana mapy na istniejącym save Patryk Chycek 4 360 04-20-2018, 13:50
Ostatni post: Patryk Chycek



Przegląda: 1 gości

Menu