Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak dodać MR do Maszyn?
#1
Witam!

Jak dodać mr do np. ciągnika ,który nie ma mr? Co trzeba zrobić?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Poczytaj z linka na PW.
 
#3
Można też prosić o link jak to zrobić?
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
#4
Odświeżam :p
Można prosić Panie Dzi4d3k? Smile
 
#5
Poszło PW, ale to nic odkrywczego, tylko strona z wątkiem "domowym" MRa, a na niej kilka przydatnych linków.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  umiał by ktoś dodać tur do zetora któru nie ma możliwości ustawienia ? Repcaczek YT 0 108 04-24-2019, 18:19
Ostatni post: Repcaczek YT
  jak dodać mody na serwer dedykowany NITRADO MOJŻI 0 211 01-30-2019, 13:07
Ostatni post: MOJŻI
  Jak dodać np. Owies do świń dedar12 1 270 01-05-2019, 22:46
Ostatni post: dedar12
  połysk maszyn 8MG 1 239 10-19-2018, 18:17
Ostatni post: Małorolny92
  Courseplay ustawianie dwóch maszyn rolnik sadi 0 256 08-23-2018, 21:52
Ostatni post: rolnik sadi
  Jak dodać animowane zwierzęta na mapę ? Ksiadz1928 0 406 08-17-2018, 22:25
Ostatni post: Ksiadz1928
  Szukam modu do podziału maszyn na multi Scenika 3 400 08-14-2018, 16:19
Ostatni post: Bojan PL
  FS 17 Wschodnia Dolina - jak dodać pryzme kiszonki airways09 3 484 08-11-2018, 22:47
Ostatni post: airways09
  Prędkość pracy maszyn(realistyczna) ? damiano175 3 304 07-19-2018, 21:04
Ostatni post: user12
  (FS 15)Jak dodać coś do moda typu kabina sebastian5656 0 399 07-16-2018, 14:15
Ostatni post: sebastian5656



Przegląda: 1 gości

Menu