Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
model
#1
Wymodelowałem sobie zwykły domek w ac3d, na mapę tak żeby sobie tylko stał gdzieś na wsi , a po wyeksportowaniu wGE dach się zapadł:

ac3d 

[Obrazek: 2exsdt.png]


GE

[Obrazek: 1o1sjx.png]XD
O co chodzi?
wiem wybitne to nie jest 
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
No to niech będzie opuszczony zawalony dom. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.
Nje pisz z buendami. Kóp sę suofnik.
 
Odpowiedz
#3
odświeżam
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Model - POMOCY! AgroDreamLiner 1 56 11-14-2016, 15:10
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Model po konwercie DaTT 6 228 09-09-2016, 21:43
Ostatni post: DaTT
  Model w AC3D DaTT 0 110 08-01-2016, 20:14
Ostatni post: DaTT
  Błąd inicjacji systemu 3D, wymagany jest Shader Model 3D. buildfix90 1 325 07-27-2016, 22:41
Ostatni post: Ziuta
  model bez tła albert 4 162 07-13-2016, 19:04
Ostatni post: wojtasw2601
  błąd shader model 3.0 barti2019 0 149 05-15-2016, 14:20
Ostatni post: barti2019
  Model nie ma tekstur. Max345 8 193 05-08-2016, 22:57
Ostatni post: Lamb0



Przegląda: 1 gości

Menu