Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Przekonwertowałem mod i nie mogę go kupić
#1
Cześć chciałem przekonwertować sobie sipme z224 zrobiłem to jak mówiły poradniki z YT przez giants editora i myślę że zrobiłem to dobrze bo maszyna jest do wybrania przed rozpoczęciem gry i do kupienia w sklepie też aaaale jest problem bo gdy chcę ją kupić to zaczyna kręcić się klepsydra i może tak w nieskończoność. W logu odnośnie tej maszyny mam takie błędy

Load mod: FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina (Version: 1.0.0.0)
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_LOWER_BALE_TRANSPORTER in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_MOUNT_BALE_TRANSPORTER in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_RESET_BALECOUNTER in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_LOWER_PICKUP in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_RELOAD_ROPE in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_WORK_MODE in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_OPEN_DOOR in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_HUD_ON in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_MOVE_BALES in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_SIPMAZ224_ATTACHER_SLIDE in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_BEL3LEFT in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_BEL3WARN in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina
Warning: Missing l10n for button input_BEL3RIGHT in FS17_Sipma_z224_Dirt_MafiaGrabina

Czytałem o podobnych problemach i przed każdą frazą radzili dopisać "input_" co z resztą widać i to nie dało żadnego efektu. Ktoś byłby w stanie pomóc?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
'input_' dopisywałeś z tego co widzę w linijkach od sterowania (sekcja <inputBinding>) a nie od tłumaczeń tekstu (sekcja <l10n>)
[Obrazek: polskimod_zcieniemf4sna.png]
By Rusheer @2k18
 
#3
Oprócz tego co napisał agRush2k dodam, że te warningi raczej nie są przyczyną zwieszania gry. Musi być jakiś poważniejszy błąd.
 
#4
Tak w ogóle podaj całą treść logu na http://pastebin.com bo z tego to tylko możemy wróżyć z fusów. Na bank musiał wywalić błąd z lua.
[Obrazek: polskimod_zcieniemf4sna.png]
By Rusheer @2k18
 
#5
Prasa która ma zapewne pełno skryptów przerzucona przez kogoś kto dopiero uczy się konwertować mody. To nie ma prawa działać dobrze
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie mogę otwierać bram , drzwi na mapie G****v3 FS 15. Domino Domino 5 569 02-22-2018, 10:18
Ostatni post: Ziuta
  Jaki kupić procesor ? KamS. 8 324 02-19-2018, 15:02
Ostatni post: pawulon
  Niczym nie mogę odsnieżać śniegu na mapie Zicoo66 4 385 01-24-2018, 14:16
Ostatni post: Dzi4d3k
  problem z podczepieniem lub nie można kupić przerobionej maszyny ole123 3 530 12-03-2017, 21:40
Ostatni post: ole123
  Mogę dołączyć do kogoś Blade 2 393 11-20-2017, 23:21
Ostatni post: Wojtek Kopankiewicz
Star Mogę dołączyć do kogoś ! :D matex1224 1 249 11-04-2017, 02:08
Ostatni post: Wojtek Kopankiewicz
  Gdzie i w jaki sposób kupić serwer dedykowany? AgroMaster 6 614 10-26-2017, 15:53
Ostatni post: AgroMaster
  Mod nie chce się kupić w sklepie erbanceks535 3 359 09-16-2017, 22:38
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Gdzie najlepiej kupić dodatek kuhn Welcio17 8 704 08-24-2017, 22:50
Ostatni post: Dzi4d3k
  Nie mogę podczepić zgrabiarki po konwercie erbanceks535 4 314 07-24-2017, 20:57
Ostatni post: agRush2k



Przegląda: 2 gości

Menu