Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

URSUS c330 problem[ROZWIĄZANY PROBLEM]
#1
witam, pobrałem ursusa c330 - https://ls-world.pl/mod/details/28273
niestety po kupnie nie ma założonej maski(trzeba samemu założyć) i tu właśnie pojawia się problem... klawisz przypisany do zakładania maski tj. Num 4 - niestety gdy go naciskam maski nie widać bo jako tako najprawdopodobniej się zakłada bo jak nacisnę klawisz to pojawiają mi się dodatkowe opcje na masce...
Posiadam też inną c330 i tam po dojściu i wciśnięcie klawisza num 8 wszystko działa ale niestety sama w sobie 30stka jest słaba...
Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

Ten sam problem mam z tym ursusem...
https://ls-world.pl/mod/details/28722


problem rozwiązany: po usunięciu 2 30stek(tej co działało wszystko) - wszystko zaczęło działać.
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z modem Michal Stepak 12 414 09-20-2018, 23:24
Ostatni post: Michal Stepak
  Problem z mapą Paw3ll 4 357 09-18-2018, 02:28
Ostatni post: Szydar
  Problem z mapa Bizon666 0 125 09-15-2018, 11:00
Ostatni post: Bizon666
  problem z paszowozem 8MG 0 110 09-15-2018, 09:10
Ostatni post: 8MG
  Problem z siewnikiem michalg4 0 125 09-02-2018, 21:20
Ostatni post: michalg4
  Problem Smoke WeeD 1 287 09-02-2018, 20:56
Ostatni post: Szydar
  Problem z dodawaniem kolorów TheUrsusPower 0 92 08-27-2018, 15:28
Ostatni post: TheUrsusPower
  Problem z synchronizacją obiektów Kuba Rolnik 3 130 08-27-2018, 00:34
Ostatni post: user12
  Problem z silosem do kiszonki AgrotechnikPL 10 375 08-23-2018, 21:29
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Problem z Mapą oskarolbrych 9 260 08-20-2018, 20:35
Ostatni post: oskarolbrych



Przegląda: 1 gości

Menu