Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silos
#1
Witam, mam problem z silosem na mapie Lubelska Dolina V 3.1, mianowicie po nakryciu folią, kiedy mam już kiszonke w 100% nie mogę odkryć folii. Co robić?
Pozdrawiam -zdroj998!  Big Grin
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Taki błąd się zdarza. Da się to naprawić otwierając silos w zapisie gry poprzez notatnik. Jeżeli jesteś zainteresowany jak to zrobić to albo poczekasz aż wrócę kiedyś do domu i ci to podam. Albo gdzieś już to pisałem jak to zrobić i musiał byś przekopać trochę tego forum
 
#3
Problem się zmienił, udało mi się odkryć silos i wywieźć całą kiszonke, lecz cały czas mam napisane że 100 % procesu kiszonki, a jak zwoże od nowa trawe do silosu nic sie nie zmienia. :/
Pozdrawiam -zdroj998!  Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Silos na Kukurydze mojekonto7148 6 213 11-11-2018, 18:44
Ostatni post: mojekonto7148
  Silos Paw3ll 2 115 09-23-2018, 19:35
Ostatni post: Paw3ll
  Silos jenot12312 0 122 07-31-2018, 12:55
Ostatni post: jenot12312
  silos na Baltic sea niemotko1 2 151 07-03-2018, 14:54
Ostatni post: niemotko1
  silos placeable Jakub Jakub 2 202 06-23-2018, 13:15
Ostatni post: Jakub Jakub
  silos Kasia Dziadowiec 0 258 02-17-2018, 21:18
Ostatni post: Kasia Dziadowiec
  Silos na kiszonke Jupa Ziom 0 283 01-09-2018, 13:49
Ostatni post: Jupa Ziom
  Silos na Talbach marcinexx 1 471 12-19-2017, 14:02
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  silos placeable szymon b 1 542 11-12-2017, 21:42
Ostatni post: alientv
  Silos/pryzma placeable Mateusz Osman 0 297 10-30-2017, 20:31
Ostatni post: Mateusz Osman



Przegląda: 1 gości

Menu