Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Silos
#1
Witam, mam problem z silosem na mapie Lubelska Dolina V 3.1, mianowicie po nakryciu folią, kiedy mam już kiszonke w 100% nie mogę odkryć folii. Co robić?
Pozdrawiam -zdroj998!  Big Grin
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Taki błąd się zdarza. Da się to naprawić otwierając silos w zapisie gry poprzez notatnik. Jeżeli jesteś zainteresowany jak to zrobić to albo poczekasz aż wrócę kiedyś do domu i ci to podam. Albo gdzieś już to pisałem jak to zrobić i musiał byś przekopać trochę tego forum
 
#3
Problem się zmienił, udało mi się odkryć silos i wywieźć całą kiszonke, lecz cały czas mam napisane że 100 % procesu kiszonki, a jak zwoże od nowa trawe do silosu nic sie nie zmienia. :/
Pozdrawiam -zdroj998!  Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  silos Kasia Dziadowiec 0 147 02-17-2018, 21:18
Ostatni post: Kasia Dziadowiec
  Silos na kiszonke Jupa Ziom 0 167 01-09-2018, 13:49
Ostatni post: Jupa Ziom
  Silos na Talbach marcinexx 1 277 12-19-2017, 14:02
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  silos placeable szymon b 1 379 11-12-2017, 21:42
Ostatni post: alientv
  Silos/pryzma placeable Mateusz Osman 0 202 10-30-2017, 20:31
Ostatni post: Mateusz Osman
  Jakiś wiekszy silos na kiszonke Bartek Gl 2 270 10-20-2017, 19:02
Ostatni post: Bartek Gl
  silos na kukurydzę silacz1231 1 227 09-22-2017, 09:19
Ostatni post: Kamil Kowalski
Exclamation agregat pod jd 8r i silos z nawozami i nasionami :) krzys nal 2 226 09-17-2017, 12:20
Ostatni post: krzys nal
  Silos Rolnik009 0 187 09-09-2017, 13:17
Ostatni post: Rolnik009
  Silos bartek1988 2 281 08-13-2017, 18:07
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski



Przegląda: 1 gości

Menu