Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak zmienić połozenie obory?
#1
Witam.Tak jak w temacie chciałbym przenieść oborę na mapie w inne miejsce wraz z wszystkimi jej funkcjami (miejsce składowania obornika,trasa krów,koryto) ale nie wiem jak tego dokonać.Mógłby ktoś mi krok po kroku to wyjaśnić?
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Odległość widzenia jak zmienić damiano175 6 293 06-28-2018, 10:49
Ostatni post: user12
  Jak zmienić skalę modu? FudyGand 1 309 04-03-2018, 11:07
Ostatni post: Dzi4d3k
  Czułość kierownicy-jak zmienić poniżej 100% maj1987 4 482 03-24-2018, 20:57
Ostatni post: maj1987
  Soilmod Niemogę zmienić nawozu w maszynie!!! adrix26 2 680 12-07-2017, 17:55
Ostatni post: adrix26
  Jak zmienić ubywanie nawozu KarisPL 1 828 03-13-2017, 00:39
Ostatni post: Black77
  jak zmienic ceny w skupie wełny Mateusz Gajda 0 598 03-06-2017, 19:22
Ostatni post: Mateusz Gajda
  Jak przenieść ikonę obory? Kaszkaj 1 423 12-25-2016, 15:55
Ostatni post: Mateusz Tyborowski
  Jak zmienić pozycję HUD w GPS-MOD? Tomasz Borkowski 0 336 11-05-2016, 07:38
Ostatni post: Tomasz Borkowski
  Jak zmienić prędkość ciągnika ? 1pi 2 540 09-30-2016, 16:29
Ostatni post: 1pi
  Jak zmienić kąt obrotu pojazdu? oskarolbrych 4 741 08-24-2016, 20:10
Ostatni post: oskarolbrych



Przegląda: 1 gości

Menu