Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem
#1
Witam od dłuższego czasu szarpię się z pewną rzeczą: otóż próbuje przełożyć model z fs17 do fs13 i w tym celu używam blendera kiedy wszystkie części tego modelu już są w i3d do fs 13 to kiedy to odpalę  giantsem to jedyne co widać że jest coś w scenografii ale nie widać tego na planszy podejrzewam że trzeba nałożyć teksturę ale sam tego nie potrafię zrobić i miałbym takie pytanie czy ktoś mógł by mi to zrobić lub pomóc w tym?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Fs 13-problem Rolnik009 0 2,084 01-01-2020, 11:46
Ostatni post: Rolnik009
  Problem z Landwirtschafts Simulator 2009 szymonowski 8 4,160 12-18-2019, 06:54
Ostatni post: KubaJDTeam “KubaJDTeam”
  Problem z dodaniem tura Ursus C385 KubaJDTeam “KubaJDTeam” 0 392 12-18-2019, 06:52
Ostatni post: KubaJDTeam “KubaJDTeam”
  Farming Simulator 2013 Problem z płytą. Diego 0 2,145 10-21-2019, 22:22
Ostatni post: Diego
  FS 13 Problem z modami szymuss14 0 479 07-12-2019, 11:54
Ostatni post: szymuss14
  Problem z Multi krzysiu25075 2 1,065 10-07-2018, 13:31
Ostatni post: krzysiu25075
  Problem LS 2013 krzysiu25075 2 1,692 06-22-2018, 21:36
Ostatni post: krzysiu25075
  Problem z fs 11 krzysiu25075 3 972 06-12-2018, 21:54
Ostatni post: krzysiu25075
  problem z maitre 100 robo2223 0 832 02-04-2018, 13:28
Ostatni post: robo2223
  problem z Warmia 5.2 robo2223 5 1,140 10-17-2017, 14:35
Ostatni post: robo2223



Przegląda: 1 gości

Menu