Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Szukam traktora
#1
Szukam dobrze wykonanego ciągnika około 70, 100, 150, chodzi i ciągniki troche starsze typu ursusy 1214 itp, przedni napęd albo bez. Szukam tutuaj bo wszystkie ursusy od Marcello1942,Spinah niestety mi nie działają
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Witaj proszę bardzo: Smile

http://www.ls-world.pl/index.php?readmor...2#comments
http://www.ls-world.pl/index.php?readmor...3#comments
http://www.ls-world.pl/index.php?readmor...1#comments
 
#3
NIestety ursus nie działa :'( nwm co sie dzieje to już któryś ciągnik z kolei, wchodze do niego i nie moge nic zrobić tylko ruszaćkamerą.
 
#4
Sprawdź log Smile ! Usuń modyfikacje powodujące warningi Smile
 
#5
No właśnie wszystkie podane ciągniki działają sam na nich gram ostatnio ( wczoraj ) też tak miałem że nie zadziałało to z 11 GB modów zostało niecałe 600 MB więc musi być to wina jakiegoś moda co masz . Pozdrawiam Smile
 
#6
Warning (physics): Static actor moved (Kabelzusatz)
Warning: Y-Translation of component 1 (node 0>) (Z056_heder_zolty.i3d) should be 0
Warning (performance): Texture C:/Users/Kamil/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Ursus3512Nowy/TurHydramet/turDiffuseMap.png raw format.
Warning (performance): Texture C:/Users/Kamil/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Ursus3512Nowy/Tekstury/MonsterOpony.dds raw format.
Warning (compatibility): Texture C:/Users/Kamil/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Ursus3512Nowy/Tekstury/MonsterFelgi.dds width or height doesn't equal 2^n.
itd...

Całego logu nie podam bo sie nie zmieści
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Spróbuj na chwilę zabrać z folderu mods te mody które coś wywalają w logu.

Wiem że Ursusy ofd Spinacha działają, bo sama na nich gram.

Jaką masz wersję gry? Steam? Jaki patch?
[Obrazek: bank1.jpg]
 
#8
Sprawa wygląda tak, Wywaliłem wszystkie mody, wrzuciłem ursusa no i nic, nadal to samo. Wertsja gry 1.1 więc ją odinstalowałem i zainstalowałem 1.0 a tu nic......w logu powtarza sie to...
D:/code/lsim2015/build/finalbin/dataS/scripts/InputBinding.lua(66) : attempt to index
Gre mam cebulską ( if you know what i mean ) i domyślam sie że rozwiązaniem mojego problemu będzie kupienie nowej
 
#9
Najnowszy patch to 1.4 Polecam aktualizację.
 
#10
NIe rozumiesz, nie moge na 1.4 bo nie ma go na pirata Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam Mapy Marcin K 5 360 01-20-2018, 19:05
Ostatni post: kosmiak0
  Szukam, mapy Osaa01 1 153 01-14-2018, 20:49
Ostatni post: Wolverine2014
  [ZagramSzukam ludzi do farmy :) DDoski 0 107 01-11-2018, 18:23
Ostatni post: DDoski
  [ZagramSzukam 2 - 4 osób do grania na MP oraz na nagrywanie odc na YT MILQ 1 152 01-08-2018, 20:51
Ostatni post: mr miniox
  [Szukamszukam gracza do wspólnej gry mr miniox 0 84 01-08-2018, 17:51
Ostatni post: mr miniox
  [SzukamSzukam gracza na stałe na goldcrest valley mr miniox 0 95 01-07-2018, 18:38
Ostatni post: mr miniox
  [ZagramSzukam Kogoś do gry MaTi 2 167 01-05-2018, 18:36
Ostatni post: thegamecraft1337
  Szukam auto combine Wilkuu 13 379 01-02-2018, 18:15
Ostatni post: optum300
  Szukam Mapy Adrianospl 1 107 01-01-2018, 13:20
Ostatni post: Jupa Ziom
  Szukam maszyn z More realistic do 17stki Jupa Ziom 3 157 12-31-2017, 14:30
Ostatni post: Ahulneb



Przegląda: 1 gości

Menu