Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam traktora
#1
Szukam dobrze wykonanego ciągnika około 70, 100, 150, chodzi i ciągniki troche starsze typu ursusy 1214 itp, przedni napęd albo bez. Szukam tutuaj bo wszystkie ursusy od Marcello1942,Spinah niestety mi nie działają
 
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
Witaj proszę bardzo: Smile

http://www.ls-world.pl/index.php?readmor...2#comments
http://www.ls-world.pl/index.php?readmor...3#comments
http://www.ls-world.pl/index.php?readmor...1#comments
 
#3
NIestety ursus nie działa :'( nwm co sie dzieje to już któryś ciągnik z kolei, wchodze do niego i nie moge nic zrobić tylko ruszaćkamerą.
 
#4
Sprawdź log Smile ! Usuń modyfikacje powodujące warningi Smile
 
#5
No właśnie wszystkie podane ciągniki działają sam na nich gram ostatnio ( wczoraj ) też tak miałem że nie zadziałało to z 11 GB modów zostało niecałe 600 MB więc musi być to wina jakiegoś moda co masz . Pozdrawiam Smile
 
#6
Warning (physics): Static actor moved (Kabelzusatz)
Warning: Y-Translation of component 1 (node 0>) (Z056_heder_zolty.i3d) should be 0
Warning (performance): Texture C:/Users/Kamil/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Ursus3512Nowy/TurHydramet/turDiffuseMap.png raw format.
Warning (performance): Texture C:/Users/Kamil/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Ursus3512Nowy/Tekstury/MonsterOpony.dds raw format.
Warning (compatibility): Texture C:/Users/Kamil/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Ursus3512Nowy/Tekstury/MonsterFelgi.dds width or height doesn't equal 2^n.
itd...

Całego logu nie podam bo sie nie zmieści
 
#7
Spróbuj na chwilę zabrać z folderu mods te mody które coś wywalają w logu.

Wiem że Ursusy ofd Spinacha działają, bo sama na nich gram.

Jaką masz wersję gry? Steam? Jaki patch?
[Obrazek: bank1.jpg]
 
#8
Sprawa wygląda tak, Wywaliłem wszystkie mody, wrzuciłem ursusa no i nic, nadal to samo. Wertsja gry 1.1 więc ją odinstalowałem i zainstalowałem 1.0 a tu nic......w logu powtarza sie to...
D:/code/lsim2015/build/finalbin/dataS/scripts/InputBinding.lua(66) : attempt to index
Gre mam cebulską ( if you know what i mean ) i domyślam sie że rozwiązaniem mojego problemu będzie kupienie nowej
 
#9
Najnowszy patch to 1.4 Polecam aktualizację.
 
#10
NIe rozumiesz, nie moge na 1.4 bo nie ma go na pirata Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam opryskiwacza tucano159 1 75 06-06-2017, 18:47
Ostatni post: Raoth
  szukam fajnych modów do ls 17 leviisq49 1 179 06-04-2017, 11:54
Ostatni post: AgroMaster
  Szukam płotu Placeable AgroMaster 4 103 06-01-2017, 20:09
Ostatni post: AgroMaster
  Szukam graczy do gry na dedyku dominislaw93 3 309 05-28-2017, 14:33
Ostatni post: Blade
  Szukam maszyny Raoth 1 117 05-27-2017, 22:57
Ostatni post: Robur Wielki
  Szukam mapy Raoth 0 112 05-26-2017, 20:37
Ostatni post: Raoth
  Szukam 2 osób do wspólnej zabawy DamianQ 3 131 05-26-2017, 17:23
Ostatni post: UlvMann
  szukam graczy zwrh 2 201 05-20-2017, 00:23
Ostatni post: Wolverine2014
  Szukam kostki brukowej bartek1988 0 98 05-17-2017, 00:37
Ostatni post: bartek1988
  Szukam osoby do wspólnej gry. kacper22095 0 114 05-10-2017, 18:44
Ostatni post: kacper22095



Przegląda: 1 gości

Menu