Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mapa
#1
Witam. Mam takie pytanko. Czy wie ktoś moze jak zedytować dziadkowice v2 herosa? Chciałem to zrobic dla siebie, ponieważ mój komputer ma problemu z uciagnieciem, i chciałem pousuwac błoto i trochę roślinności. A nie da rady zedytowac ja tak jak wszystkie.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Rozwiń, bo nie bardzo wiadomo, o co chodzi.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
#3
W scenegraph jest tylko kamera i nic wiecej.... A jak odpali sieape przez GE to jest czarne tło.
 
#4
Otwórz najpierw samo GE, a potem dopiero otwórz nim mapę, używając opcji File>Open
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  duza mapa Daniel Maciąg 3 152 09-29-2018, 15:22
Ostatni post: Daniel Maciąg
  Mapa rolnik28 0 356 09-25-2018, 16:39
Ostatni post: rolnik28
  mapa Jakub Jakub 0 105 09-20-2018, 10:01
Ostatni post: Jakub Jakub
  Problem z mapą Paw3ll 4 393 09-18-2018, 02:28
Ostatni post: Szydar
  Mapa AdriXPL 6 243 09-17-2018, 17:39
Ostatni post: krys239
  Problem z mapa Bizon666 0 140 09-15-2018, 11:00
Ostatni post: Bizon666
  MAPA PiekarzGra 1 167 09-09-2018, 15:37
Ostatni post: TheDamian5435
  Mapa ze skryptami radkus25 2 202 09-05-2018, 22:00
Ostatni post: radkus25
  Problem z Mapą oskarolbrych 9 294 08-20-2018, 20:35
Ostatni post: oskarolbrych
  Mapa Marcin K 1 272 08-20-2018, 20:20
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu