Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mapa
#1
Witam. Mam takie pytanko. Czy wie ktoś moze jak zedytować dziadkowice v2 herosa? Chciałem to zrobic dla siebie, ponieważ mój komputer ma problemu z uciagnieciem, i chciałem pousuwac błoto i trochę roślinności. A nie da rady zedytowac ja tak jak wszystkie.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Rozwiń, bo nie bardzo wiadomo, o co chodzi.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
#3
W scenegraph jest tylko kamera i nic wiecej.... A jak odpali sieape przez GE to jest czarne tło.
 
#4
Otwórz najpierw samo GE, a potem dopiero otwórz nim mapę, używając opcji File>Open
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mapa-błąd Rolnik009 0 112 12-17-2018, 18:54
Ostatni post: Rolnik009
  czysta mapa?:D D1zZyY 0 471 11-13-2018, 20:21
Ostatni post: D1zZyY
  Mapa Ahulneb 4 562 11-11-2018, 15:45
Ostatni post: TheDamian5435
  Bardzo duza mapa Kapitan_VLAD 0 335 11-10-2018, 10:52
Ostatni post: Kapitan_VLAD
  Mapa FilipMassey 1 313 10-26-2018, 18:50
Ostatni post: Rolnik009
  duza mapa Daniel Maciąg 3 235 09-29-2018, 15:22
Ostatni post: Daniel Maciąg
  Mapa rolnik28 0 415 09-25-2018, 16:39
Ostatni post: rolnik28
  mapa Jakub Jakub 0 145 09-20-2018, 10:01
Ostatni post: Jakub Jakub
  Problem z mapą Paw3ll 4 495 09-18-2018, 02:28
Ostatni post: Szydar
  Mapa AdriXPL 6 346 09-17-2018, 17:39
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu