Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Stopkowo V3
#1
Mam problem z silosem na ziarno. Wsypuje do niego ziarno i ono znika, nie mogę go już spowrotem załadować na przyczepe?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Najprostsze możliwe wytłumaczenie- a nie jest to trigger skupu? Nie dostajesz pieniędzy przy zsypywaniu?
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
#3
Pieniądze dostaję w skupie. Początkowo się tak nie działo.
 
#4
Zrób screenshota, w którym miejscu występuje ten problem, i wrzuć go tutaj. Mam tę mapę pobraną, sprawdzę to wtedy.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
#5
[Obrazek: 34e2f751302f829b39301bcc1b73a8bc_orig.jpg]
 
#6
Trochę za późno odpisałeś, w domu będę dopiero jutro o 15-16, wtedy Ci sprawdzę.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą" - Otto von Bismarck
[Obrazek: fsscreen_2018_06_05_2ibxsw.png]
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Tylko że początkowo normalnie wszystko działało :/
 
#8
teraz sprawdzałem i wszystko jest ok

wyładunek
https://abload.de/image.php?img=fsscreen...2dedsg.png

załadunek

https://abload.de/img/fsscreen_2018_08_10_281ibf.png
 
#9
Już działa Dzięki za pomoc Smile Myśle że coś musiało się zbagować.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Scielenie owcom na stopkowo. Wilkuu 0 109 09-22-2018, 23:42
Ostatni post: Wilkuu
  Stopkowo v5 problem z karmieniem krów aklam1 0 287 06-09-2018, 15:30
Ostatni post: aklam1
  Mapa stopkowo v5 Rolnik009 0 221 06-09-2018, 09:02
Ostatni post: Rolnik009
  stopkowo v4 fils 1 471 08-28-2017, 15:15
Ostatni post: jaro1245
  Stopkowo V3 SWISTAK20011 0 207 08-15-2017, 17:55
Ostatni post: SWISTAK20011



Przegląda: 1 gości

Menu