Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem przy dodatkowych uprawach
#1
Witam. po dodaniu dodatkowych upraw wystąpiły  dwa problemy :
1. Podczas ich młócenia textura wciągania zborza jest biała , nie widać słomy oraz ziarna w kombajnie
2. Podczas młocenia pszenżyta , zaraz po wjeździe kombajn "wariuje" , zapada się pod ziemię , lub leci w powietrze.
czy ktoś wie jak naprawić te problemy ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie wystarczy dodać uprawy do mapy przez GE i modDesc. Trzeba dodać też particleSystems.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
#3
(08-16-2018, 18:51)user12 napisał(a): Nie wystarczy dodać uprawy do mapy przez GE i modDesc. Trzeba dodać też particleSystems.

wiem , tyle że ja mam to dodane
 
#4
Widocznie źle, skoro występuje ten problem Big Grin
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
#5
(08-17-2018, 08:30)user12 napisał(a): Widocznie źle, skoro występuje ten problem Big Grin

Miałeś racje , faktycznie coś było żle bo po ponownym dodaniu particleSystems jest animacja wciągania zboża. Jednak za kombajnem nadal nie ma kurzu , a w zbiorniku nie widać ziarna . Wiesz które pliki trzeba dodać aby to działało ?
 
#6
Mapa potrzebuje też foldery fillPlanes i tipOnGround. Co do słomy- nadal coś nie tak w konfiguracji PS.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(08-17-2018, 12:35)user12 napisał(a): Mapa potrzebuje też foldery fillPlanes i tipOnGround. Co do słomy- nadal coś nie tak w konfiguracji PS.
Ja mam wszystkie te foldery przeniesione z innej mapy na której wszystko działa , dojścia również są dobre , dlaczego dziwi mnie jak to może nie działać.
 
#8
Wszystko jest w logu. Wklej tutaj wpisy z logu odnoszące się do tych upraw.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
#9
znalazłem taki wpis :
Error: Failed to open xml file 'C:/Users/Paweł/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/tipOnGround/modDesc.xml'.
Load mod: tipOnGround
 
#10
Co Ty, luzem tipOnGround w mods wrzuciłeś?
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Spadek fps przy zatrudnieniu pracowników w FS19 KALUSX 0 146 07-09-2019, 10:25
Ostatni post: KALUSX
  Problem z mapą michalg4 2 311 06-03-2019, 20:09
Ostatni post: michalg4
  Problem w GE dawid0s_p0sp0lit0s 16 715 06-03-2019, 20:02
Ostatni post: dawid0s_p0sp0lit0s
  [Patch 1.5.3.1] problem z instalacją Gajoss X 0 324 05-23-2019, 20:37
Ostatni post: Gajoss X
  Problem z mapą Fudzo16 4 530 05-08-2019, 04:01
Ostatni post: Fudzo16
  Nietypowy problem... Długie ładowanie mapy. TrooxPL 4 876 03-12-2019, 16:53
Ostatni post: TrooxPL
  Siemka,mam mały problem z giants editor Pomocyy!!!] Pawlo 550 0 590 02-17-2019, 12:56
Ostatni post: Pawlo 550
  Problem Farming 17 Dominik324 11 600 01-06-2019, 16:15
Ostatni post: Dominik324
  Problem z Pasami Szymon88 0 681 01-01-2019, 15:22
Ostatni post: Szymon88
  Problem z courseplay Rollermix 0 503 12-23-2018, 18:25
Ostatni post: Rollermix



Przegląda: 1 gości

Menu