Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z Edytorem modów GE
#1
Witam , potrzebuje pomocy , przeszukałem całe google.pl i nie mogę znaleźć odpowiedzi . A więc ściągnąłem program GIANTS Editor 6.0.1 i postanowiłem sobie poszeżyć troszkę kultywator swój ulubiony z 3m na 5 m , co prawda wizualnie jest on szerszy ale gdy jadę uprawiać pole to niestety uprawia dalej 3 m a jesz szerszySad proszę o pomoc :Sado zrobiłem żle co jeszcze mam zrobić proszę o pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Poszerzyć przez ,,rz". Żeby napisać, co jeszcze zrobić, musisz napisać, co już zrobiłeś. I najnowszy GE to chyba 6.0.3, nie wiem, czy 6.0.4 już jest.
Nje pisz z buendami. Kóp sę suofnik.
 
#3
Witaj zmieniłeś wartości w XML odpowiadające za szerokość roboczą o nazwie ( prawdopodobnie) cuttingArea1 ???
 
#4
(04-23-2016, 16:14)rolnikzfarminga napisał(a): Poszerzyć przez ,,rz". Żeby napisać, co jeszcze zrobić, musisz napisać, co już zrobiłeś. I najnowszy GE to chyba 6.0.3, nie wiem, czy 6.0.4 już jest.

A więc wchodzę w moda przez GE potem w atrybutach poszerzam wałki itp . w zakładce Scale X i zapisuje wchodzę w grę  i kupuje jest szeroki ale jak zaczynam uprawiać to nie uprawia więcej .

(04-23-2016, 16:23)lolki loki napisał(a): Witaj zmieniłeś  wartości w XML odpowiadające za szerokość roboczą o nazwie ( prawdopodobnie) cuttingArea1 ???

Nie zmieniłem a jak to zrobić ?
 
#5
To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
<workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />
 
#6
(04-23-2016, 16:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie mam zamienić ?
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Kolego to pozmieniaj :

<workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" /> :rolleyes:
 
#8
(04-23-2016, 16:48)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 16:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie jakie mam liczby zmienić ?
Zmieniłem kilka liczb i nie działa teraz wogule Smile

(04-23-2016, 17:24)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 16:48)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 16:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie jakie mam liczby zmienić ?
Zmieniłem kilka liczb i nie działa teraz :Smile ale jest to dziwne bo edytowałem siewnik i zadnych linijek nie edytowałem tylko przez GE i działa a agregat nie działa może ktoś opisać jak to zrobić aby działał ? przecież robią po 30 m  a jak chcem tylko z 3 na 5 m > Dziękuje
Petrevczenko.gs napisał 04-23-2016, 17:30:
Bezmyślne cytowanie każdego posta poprzednika. Ostrzeżenie 2x do profilu. - SPAM .
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pgr Bruzda problem z świniami . krys239 2 92 11-16-2017, 19:31
Ostatni post: krys239
  Problem z grą Fan111 0 67 11-16-2017, 14:14
Ostatni post: Fan111
  Problem z tylnym tuzem Damian212 7 172 11-16-2017, 09:06
Ostatni post: rekord86
  Follow me - Problem Przemko 96 (PODLASKIE) 2 133 11-16-2017, 00:06
Ostatni post: Kasztelanek
  Problem z ładowaczem teleskopowym shark666 2 55 11-15-2017, 14:54
Ostatni post: shark666
  Problem graficzny (ROZJEZDZAJACY SIĘ OBRAZ) Bajo 0 60 11-14-2017, 23:07
Ostatni post: Bajo
Photo Problem graficzny (ROZJEZDZAJACY SIĘ OBRAZ) Bajo 0 123 11-13-2017, 18:17
Ostatni post: Bajo
  Problem z Manure shop Artur S 2 77 11-13-2017, 16:17
Ostatni post: Artur S
  Bizon problem nie świecą się światła z tyłu rzempek17 2 141 11-11-2017, 22:08
Ostatni post: rzempek17
  Problem z fs 15. milog26 4 153 11-11-2017, 21:43
Ostatni post: milog26



Przegląda: 1 gości

Menu