Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z Edytorem modów GE
#1
Witam , potrzebuje pomocy , przeszukałem całe google.pl i nie mogę znaleźć odpowiedzi . A więc ściągnąłem program GIANTS Editor 6.0.1 i postanowiłem sobie poszeżyć troszkę kultywator swój ulubiony z 3m na 5 m , co prawda wizualnie jest on szerszy ale gdy jadę uprawiać pole to niestety uprawia dalej 3 m a jesz szerszySad proszę o pomoc :Sado zrobiłem żle co jeszcze mam zrobić proszę o pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Poszerzyć przez ,,rz". Żeby napisać, co jeszcze zrobić, musisz napisać, co już zrobiłeś. I najnowszy GE to chyba 6.0.3, nie wiem, czy 6.0.4 już jest.
Nje pisz z buendami. Kóp sę suofnik.
 
#3
Witaj zmieniłeś wartości w XML odpowiadające za szerokość roboczą o nazwie ( prawdopodobnie) cuttingArea1 ???
 
#4
(04-23-2016, 16:14)rolnikzfarminga napisał(a): Poszerzyć przez ,,rz". Żeby napisać, co jeszcze zrobić, musisz napisać, co już zrobiłeś. I najnowszy GE to chyba 6.0.3, nie wiem, czy 6.0.4 już jest.

A więc wchodzę w moda przez GE potem w atrybutach poszerzam wałki itp . w zakładce Scale X i zapisuje wchodzę w grę  i kupuje jest szeroki ale jak zaczynam uprawiać to nie uprawia więcej .

(04-23-2016, 16:23)lolki loki napisał(a): Witaj zmieniłeś  wartości w XML odpowiadające za szerokość roboczą o nazwie ( prawdopodobnie) cuttingArea1 ???

Nie zmieniłem a jak to zrobić ?
 
#5
To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
<workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />
 
#6
(04-23-2016, 16:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie mam zamienić ?
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Kolego to pozmieniaj :

<workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" /> :rolleyes:
 
#8
(04-23-2016, 16:48)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 16:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie jakie mam liczby zmienić ?
Zmieniłem kilka liczb i nie działa teraz wogule Smile

(04-23-2016, 17:24)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 16:48)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 16:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie jakie mam liczby zmienić ?
Zmieniłem kilka liczb i nie działa teraz :Smile ale jest to dziwne bo edytowałem siewnik i zadnych linijek nie edytowałem tylko przez GE i działa a agregat nie działa może ktoś opisać jak to zrobić aby działał ? przecież robią po 30 m  a jak chcem tylko z 3 na 5 m > Dziękuje
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z połączeniem grą wieloosobową wybija problem Kinder Buenoo 0 271 11-08-2018, 00:43
Ostatni post: Kinder Buenoo
  Edycja Map,problem z wyjściem z gry koral 8 389 11-06-2018, 18:41
Ostatni post: koral
  Problem z bizonem JózekZbagien 2 302 11-06-2018, 16:50
Ostatni post: JózekZbagien
  Big problem Karol Tymoszuk 1 268 10-31-2018, 23:14
Ostatni post: Ziuta
  Problem z hederem 8MG 1 300 10-28-2018, 17:27
Ostatni post: 8MG
  problem z kombajnem 8MG 1 232 10-25-2018, 14:23
Ostatni post: 8MG
  [SzukamProjekt "Amatorski Przegląd Map/Modów" mreragon16 2 276 10-25-2018, 12:42
Ostatni post: mreragon16
  CoursePlay 5 problem z lemkenem diamant 12 arek2187 3 234 10-25-2018, 00:05
Ostatni post: Ziuta
  Problem z ts3 i fs17 TRoox PL 0 309 10-15-2018, 15:37
Ostatni post: TRoox PL
  Shamrock Valley problem TheDamian5435 4 254 10-14-2018, 20:37
Ostatni post: TheDamian5435



Przegląda: 1 gości

Menu