Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Edytorem modów GE
#1
Witam , potrzebuje pomocy , przeszukałem całe google.pl i nie mogę znaleźć odpowiedzi . A więc ściągnąłem program GIANTS Editor 6.0.1 i postanowiłem sobie poszeżyć troszkę kultywator swój ulubiony z 3m na 5 m , co prawda wizualnie jest on szerszy ale gdy jadę uprawiać pole to niestety uprawia dalej 3 m a jesz szerszySad proszę o pomoc :Sado zrobiłem żle co jeszcze mam zrobić proszę o pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
Poszerzyć przez ,,rz". Żeby napisać, co jeszcze zrobić, musisz napisać, co już zrobiłeś. I najnowszy GE to chyba 6.0.3, nie wiem, czy 6.0.4 już jest.
Nje pisz z buendami. Kóp sę suofnik.
 
#3
Witaj zmieniłeś wartości w XML odpowiadające za szerokość roboczą o nazwie ( prawdopodobnie) cuttingArea1 ???
 
#4
(04-23-2016, 18:14)rolnikzfarminga napisał(a): Poszerzyć przez ,,rz". Żeby napisać, co jeszcze zrobić, musisz napisać, co już zrobiłeś. I najnowszy GE to chyba 6.0.3, nie wiem, czy 6.0.4 już jest.

A więc wchodzę w moda przez GE potem w atrybutach poszerzam wałki itp . w zakładce Scale X i zapisuje wchodzę w grę  i kupuje jest szeroki ale jak zaczynam uprawiać to nie uprawia więcej .

(04-23-2016, 18:23)lolki loki napisał(a): Witaj zmieniłeś  wartości w XML odpowiadające za szerokość roboczą o nazwie ( prawdopodobnie) cuttingArea1 ???

Nie zmieniłem a jak to zrobić ?
 
#5
To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
<workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />
 
#6
(04-23-2016, 18:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie mam zamienić ?
 
#7
Kolego to pozmieniaj :

<workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" /> :rolleyes:
 
#8
(04-23-2016, 18:48)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 18:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie jakie mam liczby zmienić ?
Zmieniłem kilka liczb i nie działa teraz wogule Smile

(04-23-2016, 19:24)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 18:48)Knieja123 napisał(a):
(04-23-2016, 18:46)lolki loki napisał(a): To tak wchodzisz w XML przez notatnik i szukasz linijki <workAreas> pozamieniaj  liczby takie jak tu i powinno zadziałać. Podkreślam powinno Big Grin

<workAreas>
       <workArea startIndex="0>0|9" widthIndex="0>0|10" heightIndex="0>0|11" refNodeIndex="0" type="cultivator" chargeValue="1" />

Czyli więcej nic nie powinienem zmienić w GE ? I jakie dokładnie jakie mam liczby zmienić ?
Zmieniłem kilka liczb i nie działa teraz :Smile ale jest to dziwne bo edytowałem siewnik i zadnych linijek nie edytowałem tylko przez GE i działa a agregat nie działa może ktoś opisać jak to zrobić aby działał ? przecież robią po 30 m  a jak chcem tylko z 3 na 5 m > Dziękuje
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z QQ Pomocy pls GoTo SleeP 9 216 06-07-2017, 01:15
Ostatni post: GoTo SleeP
  szukam fajnych modów do ls 17 leviisq49 1 207 06-04-2017, 11:54
Ostatni post: AgroMaster
  Kilka drobnych modów AgroMaster 2 122 06-03-2017, 11:50
Ostatni post: Raoth
  Problem z FS17 TheMrMateoPL 13 510 06-01-2017, 14:06
Ostatni post: TheMrMateoPL
  problem z kiszonką a raczej silosem rolnik3p 7 365 05-31-2017, 22:34
Ostatni post: rolnik3p
  Dziwny problem Smoke WeeD 4 252 05-31-2017, 14:30
Ostatni post: Smoke WeeD
  Problem z Radiem Internetowym AgroMaster 3 181 05-29-2017, 08:32
Ostatni post: Steeb
  Problem MrFrodo 2 157 05-27-2017, 20:12
Ostatni post: MrFrodo
  problem z mapą Südthüringen 8MG 5 239 05-25-2017, 23:16
Ostatni post: Dzi4d3k
Sad MAM PRoblem!!! bartek1988 3 218 05-23-2017, 19:27
Ostatni post: super farmer



Przegląda: 1 gości

Menu