Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

zboże z silosów
#1
Wita. zacząłem grać na pewnej mapie i standardowo na początku były żniwa. Wysypałem zboże do silosów lecz gdy próbuję je nabrać silosy są puste a w pliku z zapisem gry normalnie je widać? Wie ktoś jak mogę to naprawić?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Możesz nieco jaśniej? Big Grin Chodzi o to, że zsypałeś zboże do silosu, a jego tam nie ma, tak? A nie jest to przypadkiem trigger skupu?
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
#3
@user12 czytaj ze zrozumieniem Troll
Napisał przecież że w plikach zapisu widać te uprawy Tongue

Jak dla mnie ktoś pomylił trigery od silosów Troll
Co to za mapka ?
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  "znika" zboże koral 3 1,335 07-10-2018, 21:44
Ostatni post: Ziuta
  Zboże na kiszonkę Jakub Malinowski 2 1,368 06-01-2018, 12:34
Ostatni post: Jakub Malinowski
  PODZIAŁ SILOSÓW TediBear 2 1,462 04-08-2018, 18:33
Ostatni post: TediBear
  Zboże na sianokiszonkę. matheo14 0 932 03-01-2018, 23:40
Ostatni post: matheo14
  Magazyn na zboże FudyGand 2 1,185 02-24-2018, 17:08
Ostatni post: FudyGand
  Multiplayer widzi co innego na mapie niż ja (zboze) Michał MM 9 2,174 11-27-2017, 21:53
Ostatni post: Michał MM
  mod na koszenie dodatkowej uprawy EDIT. ( zboże w pokos ) dedar12 3 1,723 11-20-2017, 13:41
Ostatni post: dedar12
  zboże w rzędach Damian212 8 2,675 11-13-2017, 17:39
Ostatni post: Damian212
  Mod na zboże kubacz2 4 4,774 08-24-2017, 13:22
Ostatni post: Emrys
  Problem z ustawieniem silosów Welcio17 10 2,752 07-08-2017, 01:06
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski



Przegląda: 1 gości

Menu