Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

FS17 v1.2.0.0 - patch 1.5.3.1
#1
Witam

Pytanie kieruje odnosnie wersji fs'a , posiadam wersje v1.2.0.0 i nwm czy jak zainstaluje patcha 1.5.3.1 to cos sie nie posypie.
Moge na spokojnie instalowac ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Tak spokojn ie możesz instalować ,jedynie co to nie które mody będą sie sypac ale spokojnie znjadziesz również aktualne mody,
 
#3
(09-10-2018, 07:26)Darecki30 napisał(a): Tak spokojn ie możesz instalować ,jedynie co to nie które mody będą sie sypac ale spokojnie znjadziesz również aktualne mody,

Już na tej wersji co mam to niektóre mody szlak trafia ale myślę że na wersji 1.5.3.1 ten problem zostanie zminimalizowany. Też miałeś podobne problemy jak ja ?
 
#4
(09-10-2018, 08:15)FresZu44 napisał(a): Już na tej wersji co mam to niektóre mody szlak trafia ale myślę że na wersji 1.5.3.1 ten problem zostanie zminimalizowany. Też miałeś podobne problemy jak ja ?

To, że mody na tej wersji szlag trafia, to akurat jest normalne. Większość modów programowana jest pod najnowszy patch. Można zmienić descVersion i będą grywalne na starych patchach, ale mogą być nie w pełni funkcjonalne. Jeśli zależy Ci na grze na nowszych modach, to nie tylko możesz, ale wręcz powinieneś zainstalować wersję 1.5.3.1.
 
#5
Jeszcze jedno pytanko , musze reinstalowac gre zeby zainstalowac patcha 1.5.3.1 czy poprostu nowy profil wystarczy ???
 
#6
Pobierasz instalatora i instalujesz. Bez żadnych reinstali. To tylko aktualizacja gry i tak ją instalujesz.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-10-2018, 15:26)Misio napisał(a): Pobierasz instalatora i instalujesz. Bez żadnych reinstali. To tylko aktualizacja gry i tak ją instalujeJest mały problem 
Jest mały problem , pobralem i wkleilem instalator do glownego folderu z fs 17 i przy odpaleniu instalatora wyskakuje informacja " Farming Simulator 17 (Polski) nie jest zainstalowany.
 
#8
(09-10-2018, 15:34)FresZu44 napisał(a): Jest mały problem , pobralem i wkleilem instalator do glownego folderu z fs 17 i przy odpaleniu instalatora wyskakuje informacja " Farming Simulator 17 (Polski) nie jest zainstalowany.

Po pierwsze: nigdzie instalatora nie wklejasz. Po drugie: wygląda to na poważny problem. Nie pisałeś, że masz pirata. Na pirata patcha w sposób legalny nie zainstalujesz. Musisz szukać gry już spatchowanej, a najlepiej kupić oryginałkę. Ten drugi sposób zaoszczędzi Ci wiele problemów.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z kluczem produktu do: FS17 Oficjalny dodatek 2 Snoper Smokio 3 714 07-01-2020, 14:55
Ostatni post: Ziuta
  Poszukuje claaasa tucano od ariksona do fs17 Marioski78 0 651 11-20-2019, 03:27
Ostatni post: Marioski78
  Poszukuje claaasa tucano od ariksona do fs17 Marioski78 0 457 11-20-2019, 03:27
Ostatni post: Marioski78
  [SzukamSzukam graczy Fs17 darmowy dedyk !! kamcio199 2 985 08-12-2019, 13:33
Ostatni post: kubawojc5
  [Patch 1.5.3.1] problem z instalacją Gajoss X 0 1,599 05-23-2019, 20:37
Ostatni post: Gajoss X
  [Szukam5 osób do fs17 i fs19 Sleepy984 0 1,045 11-12-2018, 12:35
Ostatni post: Sleepy984
  Adapter do narzedzi przyczep FS17 marek jaworski 0 456 11-09-2018, 09:34
Ostatni post: marek jaworski
  Problem z ts3 i fs17 TRoox PL 0 642 10-15-2018, 15:37
Ostatni post: TRoox PL
  [Szukampotrzebny Nowy na Rejonie FS17 przemek03285 1 2,215 10-11-2018, 16:40
Ostatni post: TwinTurbo
  Brudne maszyny w fs17 Patryk Bańka 1 974 10-10-2018, 18:25
Ostatni post: lookee86



Przegląda: 1 gości

Menu