Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czemu się tnie ?
#1
Witam, mam taki problem z tnącą się grą gdy zbliżę się do miejsca gdzie są belki około 50 sztuk oraz gdy chce naładować buraki oaz ziemniaki wygląda to jakby odtwarzanie klatkowe strasznie to denerwuje. Jeżeli ktoś wie jak temu zaradzić to nie napisze. Z góry dziękuje.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Za słaby komputer no i kiepska fizyka gry.
 
#3
(09-23-2018, 20:26)Ziuta napisał(a): Za słaby komputer no i kiepska fizyka gry.

ale to wina procesra karty czy czego ???
 
#4
(09-23-2018, 21:39)kurde912 napisał(a):
(09-23-2018, 20:26)Ziuta napisał(a): Za słaby komputer no i kiepska fizyka gry.

ale to wina procesra karty czy czego ???

Napisz jaki masz procek , ile ramu i kartę graficzną.

W ustawieniach w grze zmieniałeś  poziom grafy ?? Były takie same efekty po zmianie ?

I czy masz najnowszą wersje LS17 ?
 
#5
(09-24-2018, 05:34)FresZu44 napisał(a):
(09-23-2018, 21:39)kurde912 napisał(a):
(09-23-2018, 20:26)Ziuta napisał(a): Za słaby komputer no i kiepska fizyka gry.

ale to wina procesra karty czy czego ???

Napisz jaki masz procek , ile ramu i kartę graficzną.

W ustawieniach w grze zmieniałeś  poziom grafy ?? Były takie same efekty po zmianie ?

I czy masz najnowszą wersje LS17 ?

nie jest to  jakiś potwór mam zamiar zmienić coś w nim ale chociaż może żeby trochę coś pomogło 
karta graficzna: nvidia geforce 9400gt
procesor intel pentium dual core E5200 cpu 2.5ghz 2gb ram

nic nie zmieniałem w grze i nie mam najnowszej wersji chodzi mi o ls15
ps.sorki założyłem temat nie w tym dziale ale może ktos ma pomysł
 
#6
(09-24-2018, 10:08)kurde912 napisał(a):
(09-24-2018, 05:34)FresZu44 napisał(a):
(09-23-2018, 21:39)kurde912 napisał(a):
(09-23-2018, 20:26)Ziuta napisał(a): Za słaby komputer no i kiepska fizyka gry.

ale to wina procesra karty czy czego ???

Napisz jaki masz procek , ile ramu i kartę graficzną.

W ustawieniach w grze zmieniałeś  poziom grafy ?? Były takie same efekty po zmianie ?

I czy masz najnowszą wersje LS17 ?

nie jest to  jakiś potwór mam zamiar zmienić coś w nim ale chociaż może żeby trochę coś pomogło 
karta graficzna: nvidia geforce 9400gt
procesor intel pentium dual core E5200 cpu 2.5ghz 2gb ram

nic nie zmieniałem w grze i nie mam najnowszej wersji chodzi mi o ls15

Jezeli uzywasz modów (bez modów tez) to zdecydowanie wiecej ramu musisz miec bo 2 gb ramu to troszke mało , system bierze troche ramu i inne podaplikacje pc no i reszta idzie na gry co moze ,ale nie musi powodowac spadków fps.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(09-24-2018, 10:27)FresZu44 napisał(a):
(09-24-2018, 10:08)kurde912 napisał(a):
(09-24-2018, 05:34)FresZu44 napisał(a):
(09-23-2018, 21:39)kurde912 napisał(a):
(09-23-2018, 20:26)Ziuta napisał(a): Za słaby komputer no i kiepska fizyka gry.

ale to wina procesra karty czy czego ???

Napisz jaki masz procek , ile ramu i kartę graficzną.

W ustawieniach w grze zmieniałeś  poziom grafy ?? Były takie same efekty po zmianie ?

I czy masz najnowszą wersje LS17 ?

nie jest to  jakiś potwór mam zamiar zmienić coś w nim ale chociaż może żeby trochę coś pomogło 
karta graficzna: nvidia geforce 9400gt
procesor intel pentium dual core E5200 cpu 2.5ghz 2gb ram

nic nie zmieniałem w grze i nie mam najnowszej wersji chodzi mi o ls15

Jezeli uzywasz modów (bez modów tez) to zdecydowanie wiecej ramu musisz miec bo 2 gb ramu to troszke mało , system bierze troche ramu i inne podaplikacje pc no i reszta idzie na gry co moze ,ale nie musi powodowac spadków fps.

a wiesz może jak w fs15 zmienic ustawienia grafiki zeby było jak najlepiej ???
 
#8
(09-24-2018, 11:07)kurde912 napisał(a):
(09-24-2018, 10:27)FresZu44 napisał(a):
(09-24-2018, 10:08)kurde912 napisał(a):
(09-24-2018, 05:34)FresZu44 napisał(a):
(09-23-2018, 21:39)kurde912 napisał(a): ale to wina procesra karty czy czego ???

Napisz jaki masz procek , ile ramu i kartę graficzną.

W ustawieniach w grze zmieniałeś  poziom grafy ?? Były takie same efekty po zmianie ?

I czy masz najnowszą wersje LS17 ?

nie jest to  jakiś potwór mam zamiar zmienić coś w nim ale chociaż może żeby trochę coś pomogło 
karta graficzna: nvidia geforce 9400gt
procesor intel pentium dual core E5200 cpu 2.5ghz 2gb ram

nic nie zmieniałem w grze i nie mam najnowszej wersji chodzi mi o ls15

Jezeli uzywasz modów (bez modów tez) to zdecydowanie wiecej ramu musisz miec bo 2 gb ramu to troszke mało , system bierze troche ramu i inne podaplikacje pc no i reszta idzie na gry co moze ,ale nie musi powodowac spadków fps.

a wiesz może jak w fs15 zmienic ustawienia grafiki zeby było jak najlepiej ???

Bardziej siedze w LS17 niz w 15.Musisz sam testowac jakie ustawienie bedzie najlepsze.Równie dobrze mozesz wylaczyc w ustawieniach grafiki w grze "V-sync" czyli synchronizacje pionowa i "Antyaliasing". Probuj tez w ustawieniach karty graficznej ustawic ją na wydajnosc. Na czas grania mozesz tez offnac neta i antyvirusa zeby ci ramu tyle nie brało.
 
#9
Toć to nie wiem czy w ogóle na minimalne wymagania się łapiesz... Tu wszystko do wymiany jest, ciesz się że w ogóle ci się odpaliła ta gra na tym.
 
#10
okej dzieki wielkie za pomoc
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Czemu nie działa mi ,,Dolnośląska wieś"? slawek-j 1 1,944 05-28-2018, 17:19
Ostatni post: radkus25
  HOSE System nie działa, Czemu? maksik1212 1 2,086 11-21-2017, 10:28
Ostatni post: Ziuta
  Gra tnie sie DamianQ 14 4,193 07-05-2017, 19:22
Ostatni post: Ziuta
  Goldcrest Valley tnie sie na gospodarce co robic azor1233457 3 1,393 02-01-2017, 16:49
Ostatni post: MaTi
  Program giants editor 6.0.3 przestał działąć. Czemu? albert 0 1,233 07-14-2016, 11:19
Ostatni post: albert



Przegląda: 1 gości

Menu