Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z Multi
#1
Witam, mam problem z multi w LS"e 13, mianowicie jak gram z kumplem to mi laguje i nie da się grać, obaj net mamy szybki i komputery też spokojnie spełniają wymagania gry, o co moze chodzić?
[Obrazek: 1f3168a99c64470748bb0212345df0af_big.jpg?1506162922]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Może macie skopane mody Tongue
Podaj log to popatrzy się Tongue
 
Odpowiedz
#3
nie gramy na modach tylko na oryginalnych maszynach
[Obrazek: 1f3168a99c64470748bb0212345df0af_big.jpg?1506162922]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Fs 13-problem Rolnik009 0 2,080 01-01-2020, 11:46
Ostatni post: Rolnik009
  Problem z Landwirtschafts Simulator 2009 szymonowski 8 4,143 12-18-2019, 06:54
Ostatni post: KubaJDTeam “KubaJDTeam”
  Problem z dodaniem tura Ursus C385 KubaJDTeam “KubaJDTeam” 0 388 12-18-2019, 06:52
Ostatni post: KubaJDTeam “KubaJDTeam”
  Farming Simulator 2013 Problem z płytą. Diego 0 2,139 10-21-2019, 22:22
Ostatni post: Diego
  FS 13 Problem z modami szymuss14 0 476 07-12-2019, 11:54
Ostatni post: szymuss14
  Problem AliX219 0 3,648 07-17-2018, 11:41
Ostatni post: AliX219
  Problem LS 2013 krzysiu25075 2 1,688 06-22-2018, 21:36
Ostatni post: krzysiu25075
  Problem z fs 11 krzysiu25075 3 964 06-12-2018, 21:54
Ostatni post: krzysiu25075
  problem z maitre 100 robo2223 0 830 02-04-2018, 13:28
Ostatni post: robo2223
  Multi nie czyta modów krzysiu25075 3 1,372 11-18-2017, 15:54
Ostatni post: krzysiu25075



Przegląda: 1 gości

Menu