Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

gleba
#1
Witam czy istnieje mod ktory dodaje skladniki mineralne. Chodzi o to ze naprzyklad brakuje jakiegos skladnika i musze zasiac dany nawoz
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie spotkałem jeszcze takiego modu
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gleba mintas 0 237 08-24-2017, 19:56
Ostatni post: mintas
  Seasons-gleba SamediBaron 5 685 07-31-2017, 23:03
Ostatni post: Dzi4d3k
Information Gleba Antek 2 433 05-07-2017, 18:19
Ostatni post: Antek
  gleba az091999 5 456 04-25-2017, 08:44
Ostatni post: az091999



Przegląda: 1 gości

Menu