Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Nie ma modu na multi
#1
Witam! Problem jest taki, zmieniłem jedynie cenę pługa spakowałem mod z powrotem do zipa, ale gdy odpalam na multi, wyskakuje powiadomienie że mod nie jest spakowany, da się coś z tym zrobić?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
To zrób tak żeby w folderze z modami było tylko archiwum zip
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
#3
Jak chcesz coś zmienic w plikach tekstowych to nie musisz rozpakowywać modu.

Być może dodałeś do zip cały folder. Zaznaczyłeś folder i spakuj, a musisz wejść w folder i zaznaczyc wszystkie pliki do dopiero spakuj
[Obrazek: 6f164a10e5188.png]
 
#4
Działa, dzięki panowie Smile
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie ma modu w grze Łukasz19028 6 177 10-30-2018, 09:50
Ostatni post: Łukasz19028
  zmiana skali modu 8MG 0 165 10-10-2018, 08:45
Ostatni post: 8MG
  multi tree kirowiec tv 0 62 10-07-2018, 08:44
Ostatni post: kirowiec tv
  zmiana skali modu 8MG 0 174 09-15-2018, 10:56
Ostatni post: 8MG
Lightbulb Pytania do modu Seasons Dzi4d3k 596 71,920 08-26-2018, 14:10
Ostatni post: shark666
  Szukam modu do podziału maszyn na multi Scenika 3 287 08-14-2018, 16:19
Ostatni post: Bojan PL
  [SzukamGra Multi wojteł 1 174 08-07-2018, 18:26
Ostatni post: Faromer98
  [SzukamMulti poszukuje konkretne osoby +18 loren 2 343 07-29-2018, 18:40
Ostatni post: czejson
  Multi brak łączenia RekordLS 4 263 05-23-2018, 16:26
Ostatni post: RekordLS
  Problem z wczytywaniem multi - Górale Scenika 1 320 05-23-2018, 12:14
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu