Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

shader model 3.0
#1
Witam jak odpalam gre wyskakuje mi blad shader model 3.0 killka osob juz ma ten blad a karte i procka mam dobrego
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Sterowniki do karty zainstalowane? Czy tylko to co system sobie pobrał...
 
Odpowiedz
#3
zainstalowane z strony

zainstalowlem z strony
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  model drabiny jak usunąć? Darecki30 2 279 09-04-2020, 23:20
Ostatni post: Darecki30
  model i3d Vertonosky 4 613 05-05-2020, 18:40
Ostatni post: Vertonosky
  Model JestemJohn2K20 1 388 04-13-2020, 20:51
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Shader 3.0 Buczo4002 2 408 04-12-2020, 11:26
Ostatni post: Buczo4002
  Model nie daje cienia JestemJohn2K20 0 290 02-09-2020, 20:36
Ostatni post: JestemJohn2K20
  Nakładanie txt na model Vertonosky 2 456 01-05-2020, 14:01
Ostatni post: Vertonosky
  Shader model 3 krzysiu12 4 567 11-20-2019, 19:12
Ostatni post: krzysiu12
  Model jak lustro Damian Leśniewski 7 664 10-27-2019, 16:36
Ostatni post: Damian Leśniewski
  Problem z Shader Model po aktualizacji Windows 10 1903 Goral19 10 2,157 06-27-2019, 08:20
Ostatni post: Goral19
  Model budynku Tadeusz Raczynski 4 762 01-06-2019, 22:47
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu