Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Engine przestał działać
#1
Witam. Podczas uruchamiania gry wyskakuje mi błąd " Giants Engine 8.0 przestał działać ". 

Procesor: i5 4590
Grafika: HD 4600
8 GB Ram
Edit, Podaję link do log: https://pastebin.com/uZ2uDQNq
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Dokładnie mam to samo... Reinstal nie pomógł sterowniki do grafiki najnowsze. Dziwne to jest bo nowy save mogę zrobić i grać lecz jak zapisze i chcę wejść po raz kolejny to już nie dam radę.
oto błedy z logów.
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/sellingStationBales/sellingStationBales.i3d (33.66 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/sellingStationWool/sellingStationWool.i3d (33.81 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/gasStation/gasStation.i3d (31.37 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/sellingStationGeneric/sellingStationGeneric.i3d (26.33 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/trainStationMill/trainStationMill.i3d (38.24 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/farmSilos/farmSiloLarge.i3d (59.70 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/farmBuildings/farmStorageBarn.i3d (66.40 ms)
 
Odpowiedz
#3
(11-21-2018, 19:49)HubcioO napisał(a): Witam. Podczas uruchamiania gry wyskakuje mi błąd " Giants Engine 8.0 przestał działać ". 

Procesor: i5 4590
Grafika: HD 4600
8 GB Ram
Edit, Podaję link do log: https://pastebin.com/uZ2uDQNq

Popierz najnowszą aktualizacje i spróbuj uruchomić przez folder  x86
[Obrazek: cooltext1734788032524m6oa6.png]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor. Wyrównanie terenu. Kiszlo 2 35 Wczoraj, 22:07
Ostatni post: _qkohe155
  Problem z wczytanie giants editora 8.0.0 na mapie Lubelska Dolinav 3.1 Mateusz Englart 10 113 Wczoraj, 16:08
Ostatni post: Mateusz Englart
  Problem z Giants Editor sddd 6 70 05-21-2019, 10:14
Ostatni post: user12
  Problem z odpaleniem Giants Editor lomcio 3 115 05-09-2019, 13:07
Ostatni post: LifeFoxu007
  giants editor gtgt40 0 105 04-16-2019, 14:15
Ostatni post: gtgt40
  Giants Editor kuba45PL 8 193 04-15-2019, 14:09
Ostatni post: Ibrakadabra
  Giants Engine 8.0.0. samniewiem 6 291 03-26-2019, 16:04
Ostatni post: _qkohe155
  Giants Editor 8.1.0 Beta nie robi pełnego zapisu Randall 11 589 03-08-2019, 20:57
Ostatni post: Randall
  giants edytor nie włącza się super farmer 9 539 02-08-2019, 19:28
Ostatni post: jnjnjn
  giants editor Grzegorz stachurski 0 203 02-03-2019, 13:25
Ostatni post: Grzegorz stachurski



Przegląda: 1 gości

Menu