Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Engine przestał działać
#1
Witam. Podczas uruchamiania gry wyskakuje mi błąd " Giants Engine 8.0 przestał działać ". 

Procesor: i5 4590
Grafika: HD 4600
8 GB Ram
Edit, Podaję link do log: https://pastebin.com/uZ2uDQNq
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Dokładnie mam to samo... Reinstal nie pomógł sterowniki do grafiki najnowsze. Dziwne to jest bo nowy save mogę zrobić i grać lecz jak zapisze i chcę wejść po raz kolejny to już nie dam radę.
oto błedy z logów.
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/sellingStationBales/sellingStationBales.i3d (33.66 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/sellingStationWool/sellingStationWool.i3d (33.81 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/gasStation/gasStation.i3d (31.37 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/sellingStationGeneric/sellingStationGeneric.i3d (26.33 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/trainStationMill/trainStationMill.i3d (38.24 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/farmSilos/farmSiloLarge.i3d (59.70 ms)
Error: Blocked area map is wrong size for terrain (1024 x 1024) vs (4294967295 x 4294967295)
data/placeables/mapDE/farmBuildings/farmStorageBarn.i3d (66.40 ms)
 
Odpowiedz
#3
(11-21-2018, 19:49)HubcioO napisał(a): Witam. Podczas uruchamiania gry wyskakuje mi błąd " Giants Engine 8.0 przestał działać ". 

Procesor: i5 4590
Grafika: HD 4600
8 GB Ram
Edit, Podaję link do log: https://pastebin.com/uZ2uDQNq

Popierz najnowszą aktualizacje i spróbuj uruchomić przez folder  x86
[Obrazek: cooltext1734788032524m6oa6.png]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor AdriXPL 5 61 1 godzinę temu
Ostatni post: Rockstar94
  giants edytor nie włącza się super farmer 9 300 02-08-2019, 19:28
Ostatni post: jnjnjn
  giants editor Grzegorz stachurski 0 77 02-03-2019, 13:25
Ostatni post: Grzegorz stachurski
  Edytor Giants Emil2019 2 144 01-23-2019, 18:52
Ostatni post: Mazuro
  Giants 8.0.1 białe tekstury Stasiu Stasiu 1 109 01-16-2019, 21:21
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 3 173 01-15-2019, 15:46
Ostatni post: reczul10
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 0 91 01-13-2019, 16:36
Ostatni post: reczul10
  Program GIANTS Engine przestał działać serval 3 223 01-12-2019, 15:33
Ostatni post: Ziuta
  Pytanie giants editor Kaka1906 1 123 01-12-2019, 15:31
Ostatni post: Ziuta
  giants editor 8 0 0 jank2127 5 377 12-28-2018, 21:09
Ostatni post: jank2127



Przegląda: 1 gości

Menu