Zrobię jeden temat i będę tylko aktualizować. Na razie szukam do LS2015:
- Szukam przyczepy na zielonkę takiej ze 12 000 l minimum, ale żeby się dało pociągnąć średnimi traktorami typu Ursus 912 albo Mtz82. Preferowane przyczepy starsze, Polskie, Ruskie lub Węgierskie.
- Polskich Orkanów samobieżnych typu Z320 czy Z350.
- Starszych przyczep samozbierających (może ktoś ma Agromet T050? Do LS2011 chyba był).
- Szarpaczy bel słomy (Bo ten H152 co jest na forum wiesza mi grę jak wszystkim innym).
- Starszych wózków do bel (np Agromet T051)
- Żuka lub Tarpana do przewożenia nasion/paliwa/nawozu
Traktorów zachodnich (Fendt, Deutz etc) z lat 80tych?
- Polskiej mapki z PDA/minimapą, świniami. Małe pola (na C330 i podobny sprzęt). Najlepiej też z owsem i/lub słonecznikiem, ale wiem że to ostatnie raczej mało prawdopodobne.
- Szukam przyczepy na zielonkę takiej ze 12 000 l minimum, ale żeby się dało pociągnąć średnimi traktorami typu Ursus 912 albo Mtz82. Preferowane przyczepy starsze, Polskie, Ruskie lub Węgierskie.
- Polskich Orkanów samobieżnych typu Z320 czy Z350.
- Starszych przyczep samozbierających (może ktoś ma Agromet T050? Do LS2011 chyba był).
- Szarpaczy bel słomy (Bo ten H152 co jest na forum wiesza mi grę jak wszystkim innym).
- Starszych wózków do bel (np Agromet T051)
- Żuka lub Tarpana do przewożenia nasion/paliwa/nawozu
Traktorów zachodnich (Fendt, Deutz etc) z lat 80tych?
- Polskiej mapki z PDA/minimapą, świniami. Małe pola (na C330 i podobny sprzęt). Najlepiej też z owsem i/lub słonecznikiem, ale wiem że to ostatnie raczej mało prawdopodobne.
![[Obrazek: bank1.jpg]](http://www.wodzianna.republika.pl/LegwaLendza/bank1.jpg)