Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor 8.0.0
#1

Witam , mam taki problem : żadna mapa udostępniona na ls world nie działa w programie GE 8.0.0 ciągle wyskakuje błąd wczytywania id , lub wczyta się  i wszystko jest białe . Czy ktoś może mi pomóc ? Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
pomóc ci tylko tyle mogę, że niektóre mody i mapy co jest ich praktycznie większość się albo nie chcą otworzyć albo modele znikają, bo mam to samo.
Jedyny sposób to zmiana shaderów modeli albo konwertować z ac3d do blendera i do GE, przynajmniej u mnie to pomogło

 
Odpowiedz
#3
Tak dużo to nie umiem zrobić niestety
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 145 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 96 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor krecion7887 8 598 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 569 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 411 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 350 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Giants Editor Wolnyls11 4 1,509 03-07-2020, 12:46
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants editor JestemJohn2K20 1 413 02-15-2020, 19:25
Ostatni post: ibrakadabra
  Giants 8.0.0 ehh WooYaaChek 3 703 02-11-2020, 18:36
Ostatni post: Ziuta
  problem z giants editor arek2211 1 542 02-03-2020, 17:33
Ostatni post: arek2211



Przegląda: 1 gości

Menu