Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Karmienie świń, czy też macie taki bug ?
#1
Problem jest taki, pokarm dla świń wchodzi normalnie, ale jak zacznę u nich sprzątać (niestety ze sprzątania nie wychodzi kukurydza jak w 17, tylko pasza którą się kupuje) i chce im to później wsypać to wszystkie paski pożywienia idą na full, a z ładowacza nic nie ubywa. Co lepsze, nawet jak mam pół łyżki to przy wysypywaniu do koryta nagle jest cała + koryto uzupełnione 20tyś więcej.
Też tak macie, czy tylko u mnie taki bug ? Grę mam najnowszą ze steama.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(12-05-2018, 14:22)matGTI napisał(a): Problem jest taki, pokarm dla świń wchodzi normalnie, ale jak zacznę u nich sprzątać (niestety ze sprzątania nie wychodzi kukurydza jak w 17, tylko pasza którą się kupuje) i chce im to później wsypać to wszystkie paski pożywienia idą na full, a z ładowacza nic nie ubywa. Co lepsze, nawet jak mam pół łyżki to przy wysypywaniu do koryta nagle jest cała + koryto uzupełnione 20tyś więcej.
Też tak macie, czy tylko u mnie taki bug ? Grę mam najnowszą ze steama.

Też tak mam identycznie problem leży po stronie twórcy.
 
Odpowiedz
#3
Też mam ten problem. W sumie przez tego buga to gra traci sens kiedy hoduje się świnie :/ Ciekaw jestem jakie błędy będą wychodzić przy hodowli krów... Co lepsze, brat u siebie nie ma tego problemu. Ani na małej, ani na dużej chlewni. A oboje mamy wgranego najnowszego patcha ze strony FS :/
 
Odpowiedz
#4
Ja mam za to problem z krowami, kupiłem małą zagrodę i 50 krów ale w menu zwierząt mi ich nie wykrywa i pokazuje brak zwierząt i zagrody :/
 
Odpowiedz
#5
Dziś sprawdziłem sprawę karmienia świń na trybie multi. Jedyna różnica jest taka, że resztkami spod koryta już nie nakarmimy świń w nieskończoność, bo już w ogóle nie można tego wsypać do koryta. A co do wsypywania np rzepaku, to jest jak było, czyli wsypie się z 200l, a na pasku od razu robi się maksymalnie zapełnienie koryta.
Mimo już dwóch aktualizacji, to ta gra ma tyle błędów, że aż się chce płakać. I niech mi ktoś jeszcze raz powie, że ta gra jest warta 130zł...
 
Odpowiedz
#6
w najnowszym patchu naprawiono ten problem. dzięki za info jak to u was wyglądało, do zamknięcia.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
U mnie patch 1.1.3 nie rozwiązuje tego problemu
 
Odpowiedz
#8
(12-10-2018, 18:50)kluch369 napisał(a): U mnie patch 1.1.3 nie rozwiązuje tego problemu

bo to nie jest najnowszy patch
 
Odpowiedz
#9
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl
Nowszego oficjalnego patcha na stronie Farminga nie widzę
 
Odpowiedz
#10
Kolego jest już wersja 1.2 BETA
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pojemność paszy dla świń w chlewie. Jedenastka 2 289 10-31-2020, 21:57
Ostatni post: Grzesiu1091
  paszowóz dla świń 85camillo 0 316 05-28-2020, 09:59
Ostatni post: 85camillo
  Karmienie krów Spizganyziomek 1 570 04-25-2020, 12:51
Ostatni post: Spizganyziomek
  Karmienie krów Rolnik009 7 1,026 03-01-2020, 21:41
Ostatni post: Darecki30
  Karmienie świń pawelek_n 3 742 02-16-2020, 15:35
Ostatni post: pawelek_n
  czy taki internet wystarczy w fs19 quad400 1 1,631 08-01-2019, 20:10
Ostatni post: Rusheer
  Karmienie MrKlapkart 4 1,064 06-18-2019, 14:06
Ostatni post: KabaChan



Przegląda: 1 gości

Menu