Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z Giants editor
#1
Witam
Mam problem z giants editor 8.0.0 (na wersji 8.1.0 jest to samo). Problem opiszę na przykładzie edycji głębosza agrisem Combiplow3M. 
Edytor uruchamia się normalnie, mogę edytować wszystko kopiować elementy. Problem zaczyna się po zapisaniu modelu. Próba jego ponownego otworzenia kończy się komunikatem giants editor przestał działać. Dodam, że problem występuje tylko wtedy gdy skopiuje jakiś element w przypadku głębosza tylko model, gdy zmienię położenie markerów model działa normalnie.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Multiplayer problem S3rhit0_L0v3 1 469 02-19-2022, 12:10
Ostatni post: Liocat
  Problem z Multiplayer oskarolbrych123 0 633 11-02-2021, 23:05
Ostatni post: oskarolbrych123
  Problem z mapą Goliszew 4.0 bialas85 0 550 10-29-2021, 16:06
Ostatni post: bialas85
  usuwanie obiektów w giants editor mehzlasu 0 769 10-19-2021, 18:35
Ostatni post: mehzlasu
  Problem z zapisaniem save GoldekOfficial 0 1,268 10-19-2021, 09:08
Ostatni post: GoldekOfficial
  Problem Internet Piotrek311992 1 591 10-15-2021, 08:12
Ostatni post: Darecki30
  Problem z kiszonką [email protected] 1 592 10-13-2021, 00:16
Ostatni post: Darecki30
  Problem ze synchronizacją tryb wielosobowy Maciej 0 954 10-06-2021, 16:43
Ostatni post: Maciej
  Problem z masą ciagnika Teksai 2 702 09-22-2021, 04:29
Ostatni post: Teksai
  Problem z zapisywaniem M1Hu 1 791 09-19-2021, 13:35
Ostatni post: Darecki30



Przegląda: 1 gości

Menu