Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

zwierzeta ustawienie
#1
jak ustawić żeby np  konie chodziły po innym obszarze. chodzi o to że w kupowanej stajni zmienić ten navmesh. Treraz jakoś jest inaczej niż poprzednich ls ponieważ nie robi się tego na mapie tylko w modzie  to nie mam pojecia jak to zrobić. 
Daje rep za pomoc
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Tworzysz nowego plane i a potem create navmesh z odpowienim chanelem ale on jest już domyślnie.


Tutaj masz poradnik


Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Seasons zwierzęta nie jedzą i nie piją szumox_20 1 632 08-24-2021, 17:04
Ostatni post: szumox_20
  Zwierzęta MrFrodo 3 3,775 07-29-2021, 16:19
Ostatni post: krys239
  Zwierzęta tyber1989 2 875 03-04-2021, 17:02
Ostatni post: tyber1989
  zwierzęta zwrh 0 684 10-24-2020, 09:36
Ostatni post: zwrh
  znikające zwierzeta Paw3ll 3 1,740 07-23-2020, 13:25
Ostatni post: Charmer
  Zwierzeta Charmer 0 836 07-22-2020, 13:29
Ostatni post: Charmer
  Zwierzęta esa123 1 954 05-16-2020, 17:39
Ostatni post: Ziuta
  Zwierzęta na mapie kowalczyk5 3 1,318 05-13-2020, 07:45
Ostatni post: pawelek_n
  Ustawienie obszaru dla zwierząt Vertonosky 0 918 12-12-2019, 17:58
Ostatni post: Vertonosky
  zwierzęta zdechły ze starości obcyy2010 2 1,321 12-01-2019, 17:22
Ostatni post: obcyy2010



Przegląda: 1 gości

Menu