Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants editor
#1
Pomoże ktoś jak przenieść save na którym gram do Giants editora?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Że co proszę? Takich cudów to raczej się zrobić nie da. Ale wytłumacz co ty chcesz dokładnie zrobić to może znajdziemy rozwiązanie
 
Odpowiedz
#3
(12-23-2018, 09:49)Szymon Stanislawsławski napisał(a): Że co proszę? Takich cudów to raczej się zrobić nie da. Ale wytłumacz co ty chcesz dokładnie zrobić to może znajdziemy rozwiązanie

Chodzi mi o usunięcie paru elementów otoczenia typu latarnia
 
Odpowiedz
#4
Latarnia to element mapy, bądź budynku na farmie.
 
Odpowiedz
#5
Można tylko edytować mapę w GE i usunąć niechciane elementy.
Po takiej operacji save powinien normalnie sie załadować. W FS17 nie miałem żadnych problemów po takich operacjach.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  usuwanie obiektów w giants editor mehzlasu 0 769 10-19-2021, 18:35
Ostatni post: mehzlasu
  Giants Editor nie ładuje żadnej mapy ShizeR 2 1,273 05-16-2021, 14:52
Ostatni post: ShizeR
  Giants Editor michał21 0 600 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 961 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 743 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 1,284 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 1,540 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 1,079 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 696 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor krecion7887 8 1,705 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887



Przegląda: 1 gości

Menu