Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Budynki
#1
Witam, czy jest możliwość przestawiania obiektów, silosow itp już istniejących czy konieczna jest sprzedaż i kupno nowych? Dodam  że farming na ps4
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
na pc jest taka mozliwośc na ps4 niestety nie orientuje sie
 
Odpowiedz
#3
A jak to niby robić na PC? Chciałem przestawić obiekt (nie budynek, ale myjkę ciśnieniową) i nie znalazłem takiej opcji.
 
Odpowiedz
#4
Musisz to zrobić poprzez edycję pliku XML w folderze z zapisem twoim. Tylko nie wiem dokładnie w którym jest akurat zapisana myjka, albo vehicle.xml albo items.xml
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak usunąć oryginalne budynki na Sosnówce 2019 Szewa34 7 159 11-16-2020, 18:44
Ostatni post: krys239
  Budynki Placeable AdriXPLXX 0 326 04-06-2020, 12:31
Ostatni post: AdriXPLXX
  znikające budynki (fs19) bets32 0 1,982 02-09-2020, 20:55
Ostatni post: bets32
  Jak wyciągnąć budynki z innej mapy Sebastian Body 1 605 01-25-2020, 23:18
Ostatni post: Przemek Jasinski
  Budynki produkcyjne Łukasz19028 0 301 10-04-2019, 09:14
Ostatni post: Łukasz19028
  Budynki Wschodnia dolina kauczuk14 4 559 08-26-2019, 16:40
Ostatni post: kubacz2
  Błyszczące budynki Szysiuuu 2 383 08-10-2019, 12:50
Ostatni post: Szysiuuu
  Budynki GE Vertonosky 0 384 12-01-2018, 18:38
Ostatni post: Vertonosky



Przegląda: 1 gości

Menu