01-03-2019, 22:14
Witam. Mam problem temat dotyczy instalacji gry. Kupiłem grę na płycie i dostałem kompa ale nie ma stacji do czytania cd, może ktoś wie jak to rozwiązać

jak zanstalować grę bez stacji optycznej
|
Taka tam sobie reklama.
|
|
(01-03-2019, 22:14)lewin3 napisał(a): Witam. Mam problem temat dotyczy instalacji gry. Kupiłem grę na płycie i dostałem kompa ale nie ma stacji do czytania cd, może ktoś wie jak to rozwiązać
(01-04-2019, 16:44)wizbek napisał(a): A nie da rady ściągnąć z sieci przez Steama? W pudełku powinieneś mieć kod do Steama, dodajesz w nim grę i ściągasz ze wszystkimi patchami i uaktualnieniami.
(01-04-2019, 17:53)Creeperowy napisał(a): Odpalasz płyte na pc z napędem jeżeli ci się samo odpali okienko instalacyjne zamykasz. Wchodzisz w ten komputer klikasz prawyn tam gdzie masz płyta klikasz otwórz tylko nie przez autoruna. Kopiujesz pliki na dysk pc np pendrivem przeżucasz na swój pc. Klikasz na autoruna albo exe i instalujesz grę. Jeżeli cała gra się zmieści na jednego pendriva to możesz nawet bez zgrywania na swój dysk. Jeżeli nie masz wystarczającego pendriva (6gb ale jak jest napisane na nim 6gb to nie straczy jak patrzysz na napis to 8gb) to możesz zgrać to na kilka razy i wżucic na kompie do jednego folderu. Powinno zadziałać. I jak coś to tak możesz zrobić z każdą grą ja tak robie zawsze siostrze bo ona nie ma.
Taka tam sobie reklama.
|
|
(01-03-2019, 22:14)lewin3 napisał(a): Witam. Mam problem temat dotyczy instalacji gry. Kupiłem grę na płycie i dostałem kompa ale nie ma stacji do czytania cd, może ktoś wie jak to rozwiązać
(01-06-2019, 10:30)Bartłomiej Wiśniewski napisał(a): Mam podobny problem, tyle że moja płyta jest porysowana. Nie mogę znaleźć obrazu ISO, który nie miałby cracka. Ma ktoś źródło?
(01-06-2019, 13:02)mreragon16 napisał(a):(01-06-2019, 10:30)Bartłomiej Wiśniewski napisał(a): Mam podobny problem, tyle że moja płyta jest porysowana. Nie mogę znaleźć obrazu ISO, który nie miałby cracka. Ma ktoś źródło?
Spróbuj z linku, który podał kolega wyżej.