Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Pytanie giants editor
#1
Czy da się przenosić,kopiować  teren z jednej na drugą mapę za pomocą giants editor?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie, nie ma takiej możliwości.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pytanie Rolnik009 0 170 05-19-2021, 21:09
Ostatni post: Rolnik009
  Giants Editor nie ładuje żadnej mapy ShizeR 2 209 05-16-2021, 14:52
Ostatni post: ShizeR
  Giants Editor michał21 0 205 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 448 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 284 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 611 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 759 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Pytanie o ustawienia pojazdów Kacper0345 5 473 11-16-2020, 02:35
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 533 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 296 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu