Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Pytanie giants editor
#1
Czy da się przenosić,kopiować  teren z jednej na drugą mapę za pomocą giants editor?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie, nie ma takiej możliwości.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Engine 8.0.0. samniewiem 5 67 10 godzin(y) temu
Ostatni post: samniewiem
  Giants Editor 8.1.0 Beta nie robi pełnego zapisu Randall 11 414 03-08-2019, 20:57
Ostatni post: Randall
  giants edytor nie włącza się super farmer 9 416 02-08-2019, 19:28
Ostatni post: jnjnjn
  giants editor Grzegorz stachurski 0 146 02-03-2019, 13:25
Ostatni post: Grzegorz stachurski
  Edytor Giants Emil2019 2 187 01-23-2019, 18:52
Ostatni post: Mazuro
  Giants 8.0.1 białe tekstury Stasiu Stasiu 1 146 01-16-2019, 21:21
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 3 227 01-15-2019, 15:46
Ostatni post: reczul10
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 0 115 01-13-2019, 16:36
Ostatni post: reczul10
  Drzewa pytanie Wujmer 3 114 01-13-2019, 02:17
Ostatni post: Mazuro
  Program GIANTS Engine przestał działać serval 3 305 01-12-2019, 15:33
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu