Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Pytanie giants editor
#1
Czy da się przenosić,kopiować  teren z jednej na drugą mapę za pomocą giants editor?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie, nie ma takiej możliwości.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pytanie o ustawienia pojazdów Kacper0345 5 284 11-16-2020, 02:35
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 276 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 143 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Pytanie jak używać panelu IC Kacper0345 2 403 10-21-2020, 14:53
Ostatni post: Kacper0345
  Pytanie jenot12312 0 242 08-24-2020, 16:52
Ostatni post: jenot12312
  Pytanie BoskiLs 0 348 07-19-2020, 15:27
Ostatni post: BoskiLs
  Pytanie jenot12312 0 376 07-01-2020, 13:35
Ostatni post: jenot12312
  giants editor krecion7887 8 705 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 670 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Słoma!!!PYTANIE. wysypana w dowolnym miejscu zozom3d 1 387 05-15-2020, 16:51
Ostatni post: pawelek_n



Przegląda: 1 gości

Menu