Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Pytanie giants editor
#1
Czy da się przenosić,kopiować  teren z jednej na drugą mapę za pomocą giants editor?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie, nie ma takiej możliwości.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants 8.0.1 białe tekstury Stasiu Stasiu 1 52 01-16-2019, 21:21
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 3 111 01-15-2019, 15:46
Ostatni post: reczul10
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 0 55 01-13-2019, 16:36
Ostatni post: reczul10
  Drzewa pytanie Wujmer 3 85 01-13-2019, 02:17
Ostatni post: Mazuro
  Program GIANTS Engine przestał działać serval 3 132 01-12-2019, 15:33
Ostatni post: Ziuta
  giants editor 8 0 0 jank2127 5 271 12-28-2018, 21:09
Ostatni post: jank2127
  Giants 8 przenoszenie trigerów mik8 3 130 12-28-2018, 13:11
Ostatni post: Ziuta
  giants edytor nie włącza się super farmer 0 125 12-25-2018, 12:53
Ostatni post: super farmer
  Giants editor Szymek 27 4 202 12-24-2018, 09:37
Ostatni post: shark666
  Problem z Giants editor Naizdup Tylec 0 265 12-12-2018, 19:10
Ostatni post: Naizdup Tylec



Przegląda: 2 gości

Menu