Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza
#1
Witam. Mam problem, a mianowicie próbujac właczyc w GE mape Czech Map v2 by Coufy GE sie wyłacza i tak można w kołko dodam tylko że orginalne mapy odpala bez problemu. Wersja której używam to 8.1.0 Beta, choć na wersji 8.0.0 tez nie szło .... Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to proszę o pomoc :Smile Dziekuje i pozdrawiam licze na wsparcie Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants 8.0.1 białe tekstury Stasiu Stasiu 1 44 01-16-2019, 21:21
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 3 98 01-15-2019, 15:46
Ostatni post: reczul10
  Program GIANTS Engine przestał działać serval 3 115 01-12-2019, 15:33
Ostatni post: Ziuta
  Pytanie giants editor Kaka1906 1 65 01-12-2019, 15:31
Ostatni post: Ziuta
  giants editor 8 0 0 jank2127 5 263 12-28-2018, 21:09
Ostatni post: jank2127
  Giants 8 przenoszenie trigerów mik8 3 126 12-28-2018, 13:11
Ostatni post: Ziuta
  giants edytor nie włącza się super farmer 0 121 12-25-2018, 12:53
Ostatni post: super farmer
  Giants editor Szymek 27 4 196 12-24-2018, 09:37
Ostatni post: shark666
  Problem z Giants editor Naizdup Tylec 0 254 12-12-2018, 19:10
Ostatni post: Naizdup Tylec
  Giants engine przestał działać Michau 2 488 12-08-2018, 22:31
Ostatni post: marcelinsigniaa



Przegląda: 1 gości

Menu