Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza
#1
Witam. Mam problem, a mianowicie próbujac właczyc w GE mape Czech Map v2 by Coufy GE sie wyłacza i tak można w kołko dodam tylko że orginalne mapy odpala bez problemu. Wersja której używam to 8.1.0 Beta, choć na wersji 8.0.0 tez nie szło .... Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to proszę o pomoc :Smile Dziekuje i pozdrawiam licze na wsparcie Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 276 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 143 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Premos 5000 wyłącza się googlownik 4 479 06-24-2020, 14:28
Ostatni post: googlownik
  giants editor krecion7887 8 705 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 672 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239
  Giants Rolnik009 1 453 04-14-2020, 16:10
Ostatni post: Rusheer
  Szukam poradnika jak zrobić bariere w giants editor Grzanka_ 1 388 04-12-2020, 01:26
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Giants Editor Wolnyls11 4 1,664 03-07-2020, 12:46
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants editor JestemJohn2K20 1 454 02-15-2020, 19:25
Ostatni post: ibrakadabra
  Giants 8.0.0 ehh WooYaaChek 3 809 02-11-2020, 18:36
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu