Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza
#1
Witam. Mam problem, a mianowicie próbujac właczyc w GE mape Czech Map v2 by Coufy GE sie wyłacza i tak można w kołko dodam tylko że orginalne mapy odpala bez problemu. Wersja której używam to 8.1.0 Beta, choć na wersji 8.0.0 tez nie szło .... Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to proszę o pomoc :Smile Dziekuje i pozdrawiam licze na wsparcie Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  usuwanie obiektów w giants editor mehzlasu 0 145 10-19-2021, 18:35
Ostatni post: mehzlasu
  Giants Editor nie ładuje żadnej mapy ShizeR 2 469 05-16-2021, 14:52
Ostatni post: ShizeR
  Giants Editor michał21 0 352 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 663 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 475 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 845 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 1,062 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 723 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 458 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Premos 5000 wyłącza się googlownik 4 853 06-24-2020, 14:28
Ostatni post: googlownik



Przegląda: 1 gości

Menu