Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza
#1
Witam. Mam problem, a mianowicie próbujac właczyc w GE mape Czech Map v2 by Coufy GE sie wyłacza i tak można w kołko dodam tylko że orginalne mapy odpala bez problemu. Wersja której używam to 8.1.0 Beta, choć na wersji 8.0.0 tez nie szło .... Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to proszę o pomoc :Smile Dziekuje i pozdrawiam licze na wsparcie Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor 8.1.0 Beta nie robi pełnego zapisu Randall 11 394 03-08-2019, 20:57
Ostatni post: Randall
  giants edytor nie włącza się super farmer 9 402 02-08-2019, 19:28
Ostatni post: jnjnjn
  giants editor Grzegorz stachurski 0 133 02-03-2019, 13:25
Ostatni post: Grzegorz stachurski
  Edytor Giants Emil2019 2 185 01-23-2019, 18:52
Ostatni post: Mazuro
  Giants 8.0.1 białe tekstury Stasiu Stasiu 1 144 01-16-2019, 21:21
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza reczul10 3 223 01-15-2019, 15:46
Ostatni post: reczul10
  Program GIANTS Engine przestał działać serval 3 299 01-12-2019, 15:33
Ostatni post: Ziuta
  Pytanie giants editor Kaka1906 1 161 01-12-2019, 15:31
Ostatni post: Ziuta
  giants editor 8 0 0 jank2127 5 455 12-28-2018, 21:09
Ostatni post: jank2127
  Giants 8 przenoszenie trigerów mik8 3 189 12-28-2018, 13:11
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu