Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czech Map v2 - Giants editor sie wyłacza
#1
Witam. Mam problem, a mianowicie próbujac właczyc w GE mape Czech Map v2 by Coufy GE sie wyłacza i tak można w kołko dodam tylko że orginalne mapy odpala bez problemu. Wersja której używam to 8.1.0 Beta, choć na wersji 8.0.0 tez nie szło .... Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to proszę o pomoc :Smile Dziekuje i pozdrawiam licze na wsparcie Smile
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie ładuje żadnej mapy ShizeR 2 209 05-16-2021, 14:52
Ostatni post: ShizeR
  Giants Editor michał21 0 205 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 448 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 284 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 611 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 759 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 533 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 296 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  Premos 5000 wyłącza się googlownik 4 682 06-24-2020, 14:28
Ostatni post: googlownik
  giants editor krecion7887 8 1,008 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887



Przegląda: 1 gości

Menu