Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Dodawanie Placeable przez GE
#1
Jak w temacie. 
Jak dodać objekt placeable aby miec go na starcie w grze ustawiając go przez GE.

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.  Big Grin
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
1. Jeżeli jest to placeable MOD - nie postawisz go na start!
2. Orginalne z gry już się da
Odpalasz nowy save kupujesz to co chcesz postawić
Zapisujesz gre, później wchodzisz w folder z save;m i nie pamiętam albo items czy coś i są linijki od tego
Potem wchodzisz w mapkę i wklejasz do tak samo nazwanego pliku w folderze w mapie
Jeżeli chcesz to możesz zmienić mu rotacje i miejsce.
placeable

Co wiecej wyśle ci filmik jak to zrobić poprawnie:


Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dodawanie upraw do silosu na kiszonkę. walker27781 0 108 12-22-2020, 14:01
Ostatni post: walker27781
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 331 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  Obora placeable lodowy wilk 7 704 05-19-2020, 22:20
Ostatni post: lodowy wilk
  Placeable w GE Małorolny92 2 339 04-22-2020, 19:28
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Dodawanie zboża do silosów iridium3000 0 421 04-10-2020, 23:46
Ostatni post: iridium3000
  Budynki Placeable AdriXPLXX 0 359 04-06-2020, 12:31
Ostatni post: AdriXPLXX
  Dodawanie modeli placeble do mapy Vertonosky 1 467 04-03-2020, 14:43
Ostatni post: Darecki30
  Steam kontroler - nie działa w FS19 - widziany przez grę jako mysz radziu797 0 2,078 03-23-2020, 21:06
Ostatni post: radziu797
  jak dodać obiekty placeable do mapy 12lukasz22 1 1,047 01-06-2020, 19:06
Ostatni post: krys239
  Gra przez multiplayera takie tam 2 412 12-21-2019, 19:32
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu