Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Błąd podczas włączania mapy
#1
Witam , gram na mapie hoffbrun już od dłuższego czasu i nagle nie moge wejść do zapisanej gry ponieważ map się ładuję jest start ale po kliknięciu startu nic się nie dzieje i jak nacisnę escape to widze ustawienia te co są w grze i gra jest wstrzymana i nic nie moge z tym zrobić . Proszę o pomoc dosyć długo na niej gram nie chciałbym stracić całęgo save przez jakieś głupie błędy.

PS: Mam orginalną grę kupioną przez steama .   Ostatnie mody jakie wrzucałem do gry to gdzieś minęło 2 tygodnie  więc nic raczej nie powinno się gryźć ze sobą .. Sad

Log: 2019-02-14 04:10 Error: Running LUA method 'mouseEvent'.
2019-02-14 04:10 dataS/scripts/economy/EconomyManager.lua(173) : attempt to index field 'mapHotspot' (a nil value)
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z bledami mapy AgrotechnikPL 0 54 08-12-2019, 18:00
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Przygotowanie mapy pod Seasons lodowy wilk 6 190 08-09-2019, 11:51
Ostatni post: lodowy wilk
  Lagi podczas gry matiks131 0 71 08-08-2019, 08:55
Ostatni post: matiks131
  PDA Mapy Jacek Stepien 0 78 08-05-2019, 20:47
Ostatni post: Jacek Stepien
  Błąd w logu: od czego może być? AgroMaster 1 64 08-01-2019, 18:31
Ostatni post: Rusheer
  Problem z dodaniem skupu do mapy AgrotechnikPL 2 94 07-20-2019, 15:01
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Dodawanie silosu do mapy Szysiuuu 6 211 07-04-2019, 18:00
Ostatni post: Szysiuuu
  Szukam osoby co ogrania mapy strumyk122 2 137 06-30-2019, 15:21
Ostatni post: ibrakadabra
  AC3D |Can't Open File| Błąd Michał Adamaszek 0 82 06-27-2019, 19:24
Ostatni post: Michał Adamaszek
  Chwasty nie rosną oraz błąd ze znikającą tabelką z info o polach. AgrotechnikPL 2 153 06-14-2019, 19:01
Ostatni post: AgrotechnikPL



Przegląda: 1 gości

Menu