Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Stawianie przez GE
#1
Witam , próbował już ktoś kupowany model ( pleacable) stawiać poprzez GE ? Lub wie ktos jak to jest w LS 19 ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
(02-17-2019, 17:57)krys239 napisał(a): Witam , próbował już ktoś kupowany model ( pleacable) stawiać poprzez GE ? Lub wie ktos jak to jest w LS 19 ?

tak stawiałem przez GE  ( pleacable) i trzeba zrobić odpowiedni wpis w xml
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Po usunięciu obiektu przez GE gra nie włacza sie Nemeziso00o 3 441 03-23-2021, 15:39
Ostatni post: _qkohe155
  FS19 Krztałtowanie terenu i stawianie budynków PamQu16 0 1,213 01-13-2021, 11:53
Ostatni post: PamQu16
  stawianie budynkow Tioma1224 1 347 12-05-2020, 17:05
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Steam kontroler - nie działa w FS19 - widziany przez grę jako mysz radziu797 0 2,440 03-23-2020, 21:06
Ostatni post: radziu797
  Stawianie domów tabalugapl 9 1,268 03-05-2020, 22:44
Ostatni post: tabalugapl
  Gra przez multiplayera takie tam 2 578 12-21-2019, 19:32
Ostatni post: Ziuta
  Stawianie domu AgroTeamRychnowo 2 1,086 12-21-2019, 16:07
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  Niszczenie zbóż przez przyczepę. googlownik 0 610 11-03-2019, 16:41
Ostatni post: googlownik
  Problem z uruchomieniem gry przez patch 1.5.1 Real 3 1,138 11-03-2019, 15:01
Ostatni post: patryk123456
  Silos przez GE Paw3ll 5 903 08-28-2019, 21:54
Ostatni post: Paw3ll



Przegląda: 1 gości

Menu