(02-22-2019, 13:30)Florek_2k18 napisał(a): (02-22-2019, 00:38)Randall napisał(a): (02-20-2019, 22:36)Florek_2k18 napisał(a): Tzn po czym stwierdzasz że nie zapisują?
Po tym że np na polu narysowałem drogę i zapisałem, to po ponowny odpaleniu tego samego pliku mapy już tej drogi na polu nie było.
A nie było czasem tak że droga była ale nie ustawiłeś pól dla NPC? "Fields" w GE i po edycji takiego pola NPC zaorał Ci i tak twoją drogę ?
To tylko był przykład, chodzi dokładnie o to że mi nie dokonuje zmian na moich polach, dokładnie na mapie felsburn czy jakoś tak ta mapa się zwie, pole 11 chciałem powiększyć, w tym celu przeniosłem dom który tam stał, wygładziłem góry które tam były i zrównałem pole 11 z polem 12 które również należy do mnie, a natomiast między polem 12 a 13 one też jest moje usunąłem słup i te pola połączyłem, czyli pole 11 12 i 13 stało się jednym polem, taki wielki kwadrat i to zapisałem, ale niestety po ponownym otwarciu pliku z mapą, zapisał się przeniesiony dom i usunięty słup a reszta pozostała bez zmian, pola były tak jak przed edycją :/