Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Przystosowywanie mapy do zwierząt
#1
Takie małe pytanko, czy mapę do FS 19 trzeba jakoś przystosować do zwierząt z budynków placeable, czy wszystko to powinno działać z automatu na każdej mapie?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Każda zagroda ma swoje pełne xml z Husbandry, więc raczej nic nie trzeba robić przy mapie Big Grin
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
#3
tak jak kolega wyżej nadmienił stawiasz budynek placable no i musisz zakupić zwierzęta sam a triger do tego jest przy każdym budynku który postawiłeś
 
Odpowiedz
#4
No i super, dzięki Panowie Big Grin
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Polesie nie wczytuje mapy Olek2011Katowice 3 157 01-21-2021, 23:27
Ostatni post: Rusheer
  Edycja mapy w GE MxZbikowski 5 516 12-18-2020, 22:05
Ostatni post: MxZbikowski
  Błędy mapy Rafal1212 0 1,005 10-27-2020, 17:14
Ostatni post: Rafal1212
  teren mapy Taktyk POLSKA 7 560 10-13-2020, 17:59
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  Dodanie skupu do mapy skibol83 25 5,578 09-15-2020, 15:52
Ostatni post: radkus25
  Problem z brakiem zwierząt burzowy 1 355 08-22-2020, 21:17
Ostatni post: Darecki30
  -masz zbyt wiele zagrod dla zwierzat. najpierw musisz jakies sprzedac fs 19 lime96 5 1,248 08-05-2020, 09:19
Ostatni post: RAFALEX
  Problem z przerobieniem mapy Hexolic 1 492 06-18-2020, 12:14
Ostatni post: AgrotechnikPL
  CZARNA TEKSTURA DROGI - TWORZENIE MAPY notik 0 412 05-31-2020, 13:45
Ostatni post: notik
  Pomoc w edycji mapy filc1906 1 471 05-05-2020, 18:57
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu