Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Kombajn
#1
Słuchajcie posiadam kombajn Torum 760 i podczas koszenia wyskoczył mi komunikat ze musze wymienic olej silnikowy. Kombajnem nie moge juz jezdzic. Jak ja mam ten olej wymienic? Chodzi mi o ls15.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Czy nie używasz przypadkiem tego modu warsztatu czy jakontamsięzwał? Pod koniec FS15 wyszedł, osobiście go nie używałem, ale słyszałem coś o tym że dodaje do maszyn m.in. wymianę oleju.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
#3
Jak ci ten zaczep dodawałem to widziałem w paczce jakiś mod na olej - podejrzewam, że kupujesz palete zawozisz pod kombajn i coś wciskasz.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kombajn Claas shark666 2 764 09-09-2018, 19:10
Ostatni post: Emrys
  kombajn Daniel Maciąg 2 695 08-12-2018, 16:43
Ostatni post: Daniel Maciąg
  Kombajn z manualnie podnoszonym hederem 19radlin20 4 1,140 08-07-2018, 15:52
Ostatni post: 19radlin20
  szukam massey fergusson 186 kombajn szymonexix 2 737 08-04-2018, 16:44
Ostatni post: szymonexix
  Mały Kombajn MF Adrian Olszewski 0 597 06-28-2018, 14:38
Ostatni post: Adrian Olszewski
  Kombajn heder 7-9m kondziu07 3 1,290 04-01-2018, 17:27
Ostatni post: Antek
  Kombajn Antek 1 721 03-17-2018, 09:56
Ostatni post: Raoth
  Kombajn MR Schadow312 0 621 03-16-2018, 19:56
Ostatni post: Schadow312
  Niekoszący kombajn ... OliwierPlayGame Ostrowski 0 635 03-12-2018, 19:50
Ostatni post: OliwierPlayGame Ostrowski
  MPSELLER mod na zbiór winogron(kombajn) Rodzer górski 2 825 03-06-2018, 15:36
Ostatni post: Black77



Przegląda: 1 gości

Menu