Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

problem z spolszczeniem
#1
Witam tak jak w temacie a mianiowicie kupilem plyte w anglii myslalem ze nie bedzie to problem poniewaz jezyk mozna zmienic w folderze z gra w jednym z plikow niestety po instalacji nie ma owego pliku jak i kilku innych i nie moge zmienic jezyka na polski a nie ukrywam gra sie lepiej w jezyku polskim niz angielskim jakies pomysly jak to zmienic ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Chodzi ci pewnie, o plik przy pirackiej wersji. Wątpię by ci się udało inaczej zmienić język.
 
Odpowiedz
#3
(04-09-2019, 09:27)Eskel napisał(a): Chodzi ci pewnie, o plik przy pirackiej wersji. Wątpię by ci się udało inaczej zmienić język.

Dokładnie w oryginale go nie ma a wszystkie filmiki pokazują tylko ten spoosb zmiany języka jakiś pomysł jak to ogarnąć?  Czy poprostu kupić wersje pl mq steame ?
 
Odpowiedz
#4
A patrzyłeś po prostu w ustawieniach gry? Nie ma innych dodatkowych języków?
 
Odpowiedz
#5
(04-09-2019, 11:39)kosmiak0 napisał(a): A patrzyłeś po prostu w ustawieniach gry? Nie ma innych dodatkowych języków?

Pierwsze co to to zrobiłem jezyk polski dostępny tylko na multiplayer inne jezyki dostępne sa ogólnie po za polskim żenada
 
Odpowiedz
#6
(04-09-2019, 12:10)aroniusz22 napisał(a): Pierwsze co to to zrobiłem jezyk polski dostępny tylko na multiplayer inne jezyki dostępne sa ogólnie po za polskim żenada

bo każda wersja pudełkowa ma swoje regiony przypisane np europe wersja ma angielski niemiecki itp i bez polskiego np. wersja west ma np polski itp więc albo masz wersje z innego regionu w którym nie ma polskiego albo masz pirata ;p
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
(04-09-2019, 12:29)marcelinsigniaa napisał(a):
(04-09-2019, 12:10)aroniusz22 napisał(a): Pierwsze co to to zrobiłem jezyk polski dostępny tylko na multiplayer inne jezyki dostępne sa ogólnie po za polskim żenada

bo każda wersja pudełkowa ma swoje regiony przypisane np europe wersja ma angielski niemiecki itp i bez polskiego np. wersja west ma np polski itp więc albo masz wersje z innego regionu w którym nie ma polskiego albo masz pirata ;p

Pirata miałem wcześniej i spolszczonego a czy pomogłes wątpię ? jak sprawdzić nq jaki region mam wersje w takim razie

(04-09-2019, 12:29)marcelinsigniaa napisał(a):
(04-09-2019, 12:10)aroniusz22 napisał(a): Pierwsze co to to zrobiłem jezyk polski dostępny tylko na multiplayer inne jezyki dostępne sa ogólnie po za polskim żenada

bo każda wersja pudełkowa ma swoje regiony przypisane np europe wersja ma angielski niemiecki itp i bez polskiego np. wersja west ma np polski itp więc albo masz wersje z innego regionu w którym nie ma polskiego albo masz pirata ;p

będzie rep + jak pomożesz spolszczyc ?
 
Odpowiedz
#8
zobacz jakie języki masz podaj log podczas uruchamiania gry się pokazuje

Setting 'Easy Arm Control': false
Setting 'Show Trigger Marker': true
Setting 'Show Field-Info': false
Setting 'Invert Y-Look': false
Setting 'Show Help Icons': false
Setting 'Radio Volume': 0.5
Setting 'Vehicle Volume': 0.60000002384186
Setting 'Environment Volume': 0.89999997615814
Setting 'GUI Volume': 0.5
Setting 'Master Volume': 0.60000002384186
Setting 'Music Volume': 0.5
Farming Simulator 19 (Steam)
Version: 1.3.0.1 b4007
Available Languages: en de jp pl cz fr es ru it pt hu nl cs ct br tr ro kr
Language: pl

Time: 2019-03-22 21:21:02
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
#9
(04-09-2019, 13:16)marcelinsigniaa napisał(a): zobacz jakie języki masz podaj log  podczas uruchamiania gry się pokazuje

Setting 'Easy Arm Control': false
Setting 'Show Trigger Marker': true
Setting 'Show Field-Info': false
Setting 'Invert Y-Look': false
Setting 'Show Help Icons': false
Setting 'Radio Volume': 0.5
Setting 'Vehicle Volume': 0.60000002384186
Setting 'Environment Volume': 0.89999997615814
Setting 'GUI Volume': 0.5
Setting 'Master Volume': 0.60000002384186
Setting 'Music Volume': 0.5
Farming Simulator 19 (Steam)
Version: 1.3.0.1 b4007
Available Languages: en de jp pl cz fr es ru it pt hu nl cs ct br tr ro kr
Language: pl

Time: 2019-03-22 21:21:02
Jak mam ten log ogarnąć jestem zielony w temacie heh sprawdzę to po pracy za jakieś 3h
 
Odpowiedz
#10
uruchom gre lepiej też save wyłącz po czym wejdz w dokumenty my games/fs19 i masz log.txt kopie tego pliku najlepiej całą wstaw na pastebin.com
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modem Kacper0345 4 246 06-11-2021, 16:48
Ostatni post: Kacper0345
  Problem Wola Brudnowska Sebastian Martyński 1 216 06-09-2021, 19:02
Ostatni post: mathriuyt
  Problem widoczności w Giantsie FeuerFrei 3 217 06-01-2021, 14:03
Ostatni post: FeuerFrei
  Wkurzający problem. Matrix12 2 284 05-25-2021, 00:27
Ostatni post: _qkohe155
  Problem z wałami Rollnick 1 197 05-24-2021, 06:38
Ostatni post: Kacper0345
  Problem z wzrostem roślin Mac23 6 2,688 05-22-2021, 09:37
Ostatni post: KROL897
  Dochód Stadniny-Problem Patryk10d 1 225 05-11-2021, 17:28
Ostatni post: Kacper0345
  Problem z AutoDrive Triple_F 0 209 05-08-2021, 00:34
Ostatni post: Triple_F
  Problem z bizonem marek136 0 244 05-03-2021, 14:12
Ostatni post: marek136
  Dziwny problem z grą TuraWaliKoniaPoludniowa 5 400 05-01-2021, 12:03
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu