Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Funkcja siewnika w rozsiewaczu
#1
Witam, chciałbym dodać funkcję siewu roślin a konkretnie tylko rzodkwi oleistej do rozsiewacza nawozu.
Bez żadnych animacji, itp. po prostu chcę wysiewać poplon rozsiewaczem. Może to być zamiana funkcji np. dany rozsiewacz już może być tylko jako siewnik, nie muszą być one połączone.
I tu moje pytanie czy jest taka możliwość, żeby taką funkcje dopisać tylko w plikach danego rozsiewacza, zamienić go na siewnik? Jeśli tak to mógłby ktoś wyjaśnić jak to wykonać?
Próbowałem kiedyś tak zrobić w FS 17 ale nie wychodziło mi za bardzo.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Ktoś coś? Big Grin Przydałby się wysiew poplonu rozsiewaczem przy seasons Big Grin
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  nie ubywa nawozu z siewnika Horsch 9DC mik8 2 121 01-03-2021, 11:51
Ostatni post: mik8
  Ścieżki do siewnika Rolnik009 4 568 05-03-2020, 07:30
Ostatni post: kosmiak0
  waga(masa) siewnika Darecki30 4 599 01-26-2020, 17:13
Ostatni post: Darecki30
  Talerzówka Agromasz nie opuszcza do konca siewnika Welcio17 1 487 05-14-2019, 08:34
Ostatni post: user12
  zmiana wagi siewnika Sadownyk 981 2 1,201 02-27-2019, 16:51
Ostatni post: Sadownyk 981
  Funkcja orki Taktyk POLSKA 3 751 02-05-2019, 20:06
Ostatni post: Taktyk POLSKA
  rozładunek siewnika,rozsiewacza 85camillo 0 657 11-26-2018, 20:23
Ostatni post: 85camillo
  Funkcja pod przyciskiem R Przemekijuz 3 896 11-20-2018, 20:48
Ostatni post: Hademar



Przegląda: 1 gości

Menu