Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak przemienić coś w modelu w ge ?
#1
Dzień dobry. Mam pytanie. Chciałbym sobie przemienić parę rzeczy z jednego ciągnika do drugiego ( zrobić remont). Próbowałem już coś grzebać np. chciałem zmienić przedni grill to zamiast w tym miejscu co miał być to w grze był pod ciągnikiem. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak robić takie rzeczy ? Będę bardzo wdzięczny Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
by zorbić coś w giants editor trzeba wkleić model. Importuj model do np ursusa np ten grill to potem klikasz zakładkę edit-cut potem znika ci np ten grill. Potem zaznaczasz całą c360 potem znów edit i potem paste i ustawiasz grill i do gry dajesz Smile
 
#3
(04-13-2019, 19:34)szymonowski napisał(a): by zorbić coś w giants editor trzeba wkleić model. Importuj model do np ursusa np ten grill to potem klikasz zakładkę edit-cut potem znika ci np ten grill. Potem zaznaczasz całą c360 potem znów edit i potem paste i ustawiasz grill i do gry dajesz Smile
Dzięki spróbuję  Smile
 
#4
(04-13-2019, 19:34)szymonowski napisał(a): by zorbić coś w giants editor trzeba wkleić model. Importuj model do np ursusa np ten grill to potem klikasz zakładkę edit-cut potem znika ci np ten grill. Potem zaznaczasz całą c360 potem znów edit i potem paste i ustawiasz grill i do gry dajesz Smile

Pogrzebałem trochę i już coraz lepiej ale dzięki za to. Ciągle jest problem z tym że mam kamerę z pod ciągnika po jakiejkolwiek zmianie.
 
#5
Bo używasz do edycji kamery trzecioosobowej ciągnika, toteż w grze jest ona w takim położeniu, w jakim ją zostawiasz w GE. Użyj do edycji innej kamery. Zakładka Create>Camera, potem prawym przyciskiem myszy na ekran GE> Camera, i z listy dostępnych wybierz tę na samym dole.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
#6
(04-15-2019, 12:32)user12 napisał(a): Bo używasz do edycji kamery trzecioosobowej ciągnika, toteż w grze jest ona w takim położeniu, w jakim ją zostawiasz w GE. Użyj do edycji innej kamery. Zakładka Create>Camera, potem prawym przyciskiem myszy na ekran GE> Camera, i z listy dostępnych wybierz tę na samym dole.

Dzięki Smile
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Czarne elemnty w modelu Xmcm 5 359 07-16-2018, 07:31
Ostatni post: Xmcm
  Nierealne cienie w modelu pawell kowalski 4 725 03-20-2018, 18:49
Ostatni post: pawell kowalski
  tekstura na modelu rafi555 2 485 01-09-2018, 08:16
Ostatni post: rafi555
  Szukam programu do robienia modeli lub modelu Stebel Pilarz 4 961 12-10-2017, 22:52
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  Przerobienie modelu Szymon Stanislawsławski 0 562 10-08-2017, 19:36
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Pytanie - jak przysunac wektory do modelu pawulonn1 3 528 12-20-2016, 22:56
Ostatni post: pawulon
  Problem GE z usunieciem animacji z modelu bramy > ROZWIAZANY < pawulonn1 3 837 12-19-2016, 19:05
Ostatni post: pawulonn1
Brick Export modelu do i3d ToWłasnieJaNaprawde 2 494 07-04-2016, 20:40
Ostatni post: ToWłasnieJaNaprawde



Przegląda: 1 gości

Menu