Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Zmiana funkcji budynku
#1
Witam.Mam o to ten budynek.Służy on do przechowywania kiszonki:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.

Teraz pytanie: Jak sprawić aby ten budynek nie posiadał funkcji do przechowywania kiszonki? Po prostu chciałbym mieć ten budynek do przechowywania nasion oraz nawozu.Chyba wiecie o co chodzi? Żeby również działał na MP.

Z góry dzięki za pomoc.
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Jako prosta wiata w sensie? No a nie możesz tam po prostu sobie ustawić sprzętu, jak na zdjęciu? Chyba, że problem leży gdzie indziej, to napisz Big Grin
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
#3
Właśnie co za problem trzymać tam coś innego niż kiszonkę?
 
Odpowiedz
#4
Na przykład chciałem w tych silosach składować nawóz i nasiona ale nie można bo silos jest zaprogramowany tylko do kiszonki.

O to mi chodzi,jakby mi chodziło o maszyny to bym tematu nie zakładał Troll
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
Odpowiedz
#5
(05-01-2019, 23:09)AgroMaster napisał(a): Na przykład chciałem w tych silosach składować nawóz i nasiona ale nie można bo silos jest zaprogramowany tylko do kiszonki.

O to mi chodzi,jakby mi chodziło o maszyny to bym tematu nie zakładał Troll

Ale masz na myśli, że luzem?
 
Odpowiedz
#6
Dokładnie,zgadza się.
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
Prawdopodobnie wystarczy ,,wykastrować" przez GE te wiatę z trigera od kiszonki i ewentualnie jakiś niepotrzebnych pierdół.
 
Odpowiedz
#8
Właśnie szukam kogoś kto mi pokaże jak to zrobić.
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
Odpowiedz
#9
O rany...jakie  rzeczowe  podejscie  do problemu///kastrowac wszystko  acha  i pierdoły tez..zapamiętać  ... Przerażony Cool A tak na powaznie samo wykasowanie trigerów nic nie da ... należy podpiąc funkcje tego silosu pod funkcje przechowywania zboża czyli tipcol oraz zmienić jego funkcje w xml-u
 
Odpowiedz
#10
No słuchaj chcę coś pomóc. ale nie jestem na 100% pewien to pisze PRAWDOPODOBNIE...
A tak w ogóle to serio usunięcie trigera itp. od kiszonki nic nie da? Myślałem, że zadziała(nie mając oczywiście na myśli profesjonalnej roboty, bo gościu chce przecież na własny użytek).
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiana wielkosi balotow w GlobalCompany - Stationary Balers Nemeziso00o 0 211 02-06-2021, 21:18
Ostatni post: Nemeziso00o
  Problem ze zmianą mocy maszyny Teksai 1 228 01-29-2021, 00:01
Ostatni post: Darecki30
  Zmiana malowaniej tekstury RoyalKazik 1 299 01-20-2021, 13:28
Ostatni post: AgroTeamRychnowo
  Zmiana pojemności w zagrodzie Rolnik009 3 1,096 11-24-2020, 22:25
Ostatni post: BlueFanta44
  Światło na teksturze modelu budynku arses9 0 235 11-14-2020, 14:58
Ostatni post: arses9
  Zmiana tekstury w mapie. mccormick2000 1 601 10-03-2020, 02:14
Ostatni post: Atanazy Rurka
  zmiana kamery Darecki30 2 478 09-28-2020, 13:26
Ostatni post: Darecki30
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 456 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  Zmiana pojemności bel you_kamil 3 853 08-26-2020, 22:20
Ostatni post: Atanazy Rurka
  Zmiana pozycji farmera AgroMaster 0 946 08-26-2020, 17:21
Ostatni post: AgroMaster



Przegląda: 1 gości

Menu