Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Powierzchnia modelu/Surface
#1
Hej,nie wiem za bardzo jak to opisać ale problem dotyczy  powierzchni modelu , mianowicie po zrobieniu dziur w na śrubę narzędziem subtract(w ac3d) powierzchnia wygląda tak: https://i.imgur.com/6czvs2F.png , używałem opcji combine , potem smooth w blenderze , ale w GE nadal jest to samo . Da się coś z tym zrobić?, bo wygląda to nieciekawie.......(Sorry za niedokładne wytłumaczenie ale pierwszy raz się w to bawię i nie wiem jak to się wszystko nazywa Tongue)
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
a dawałeś w blenderze "edge split" i "Remove Doubles" ?

 
Odpowiedz
#3
"edge split" Załatwiło sprawę ,Dziękuję bardzo Smile
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Światło na teksturze modelu budynku arses9 0 231 11-14-2020, 14:58
Ostatni post: arses9
  Nie widzę modelu maszyny w GE AgroMaster 6 499 11-01-2020, 01:19
Ostatni post: AgroMaster
  Teksturowanie modelu du8dek 1 608 06-24-2020, 22:23
Ostatni post: Ziuta
  Teksturowanie w modelu JestemJohn2K20 1 539 06-18-2020, 12:17
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Dodanie modelu placeble do giantsa Vertonosky 2 671 05-03-2020, 11:38
Ostatni post: Vertonosky
  Export modelu Brak ścian PollarFoxTV 2 864 05-08-2019, 10:24
Ostatni post: PollarFoxTV
  Problem z postawieniem modelu placeble Vertonosky 1 721 02-09-2019, 20:25
Ostatni post: ibrakadabra



Przegląda: 1 gości

Menu