Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Drzewa
#1
Hej, wie ktoś jak otworzyć te drzewa w edytorze (8.0.0) po zaimportowaniu jest sam przezroczysty model bez txt.?

https://imgur.com/a/i2BVTU4
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
nie brakuje ci przypadkiem shapes;ów od tych modeli drzew? Na modhubie jest oryginalny prefab ew. wyjmij z oryginalnej mapy.
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
#3
Gdyby brakowało shapes'ów, w ogóle nie otworzyłby tego w GE. Brakuje mu shaderów od drzew. W i3d tych modeli wystarczy dopisać ścieżkę do tych w głównych archiwach gry, i powinno być git.
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  drzewa względem seasons guitarsolo0 1 516 12-26-2019, 18:37
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Brak możliwości ścięcia drzewa 1pi 9 1,591 12-11-2019, 10:30
Ostatni post: ibrakadabra
  Dondiego map drzewa Mariusz Karbownik 1 538 10-18-2019, 21:24
Ostatni post: Creeperowy
  Seasons drzewa FeNdT 308 1 590 07-26-2019, 10:09
Ostatni post: ibrakadabra
  Drzewa pytanie Wujmer 3 902 01-13-2019, 02:17
Ostatni post: Mazuro



Przegląda: 1 gości

Menu