Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

zamiana obiektu GE w mod placeable
#1
Cześć, tak jak w temacie. Chciałbym zamienić silos wyciągnięty ze starej, fajnej mapy w mod typu placeable. Coś tam popróbowałem, dodałem do tego obiektu triggery, moddesc, xml itp.  Gra widzi moda, jednak gdy chcę go ustawić na farmie wyskakuje komunikat "Zbyt wiele obiektów tego rodzaju. Najpierw jakieś sprzedaj" Nie kumam, proszę o pomoc i z góry dzięki Big Grin
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zamiana dźwięków patryk1992r8 1 222 04-12-2021, 09:40
Ostatni post: sebixkombajnista
  Po usunięciu obiektu przez GE gra nie włacza sie Nemeziso00o 3 426 03-23-2021, 15:39
Ostatni post: _qkohe155
  Problem z animacjami w budynku placeable ShizeR 0 454 08-29-2020, 23:13
Ostatni post: ShizeR
  Obora placeable lodowy wilk 7 1,832 05-19-2020, 22:20
Ostatni post: lodowy wilk
  Placeable w GE Małorolny92 2 496 04-22-2020, 19:28
Ostatni post: marcelinsigniaa
  Budynki Placeable AdriXPLXX 0 544 04-06-2020, 12:31
Ostatni post: AdriXPLXX
  jak dodać obiekty placeable do mapy 12lukasz22 1 1,351 01-06-2020, 19:06
Ostatni post: krys239
  nie udało się kupić obiektu. spróbuj ponownie lime96 6 2,028 11-21-2019, 14:16
Ostatni post: lime96
  placeable marcelinsigniaa 0 586 10-18-2019, 23:25
Ostatni post: marcelinsigniaa
  tipCol dla placeable Damian Leśniewski 0 444 10-16-2019, 23:09
Ostatni post: Damian Leśniewski



Przegląda: 1 gości

Menu