Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Moje Modele
Witam, Tutaj będę umieszczał postępy prac nad swoimi modelami, a wiec zacząłem się w to bawić od 4-5 miesięcy i bardzo mi się to spodobało Smile, wcześniej siedziałem w samych xml'ach . Modele są amatorsko robione, żadnego Profesjonalizmu się nie spodziewajcie Tongue  

Do rzeczy pierwszym modelem na którym się uczyłem był ten agregat samoróbka(już parę razy wysyłałem jego ss'y)
[Obrazek: RqZaoiq.png]
Następnie zająłem się odwzorowaniem Agregatu Wują , Zrobiłem w nim niewiele przez brak czasu a potem chęci , nie znam jego marki i modelu poprostu zacząłem go robić dla poćwiczenia swoim umiejętności Smile ,mam nadzieje ze do niego w końcu wróce ale u mię to bywa rożnie xd
[Obrazek: 5hqJl3l.png]

Obecnie Pracuje nad rozsiewaczem kos , Którego staram się jak najlepiej zrobić , ale wychodzi jak wychodzi xd

[Obrazek: t5NY7EG.png]

[Obrazek: OgX6i7z.png]
Tak obecnie wygląda, wszelkie niedociągnięcia postaram się naprawić , Jeszcze w między czasie robiłem Brony 3(Za niedługo wrzucę je skończone  bo nie wiele zostało do zrobienia) i jeszcze się zajmowałem takimi pierdółkami jak lampy i Cięgna do c330  

Dziękuje za uwagę pozdrawiam

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
No, Wiesiu wrócił, i to z ciekawym tematem Big Grin
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]

Odpowiedz
samo modelowanie jest profesjonalne ...a Twoja skromność dodaje zalet tym modelom...trzymaj tak dalej ....i czekamy na inne prace...

Odpowiedz
Ładnie Smile aż chyba sam zacznę modelować Big Grin

Odpowiedz
Będąc szczery trochę się opie*, przez ostatni tydzień skupiłem się na programowaniu agregatu , sprawił mi więcej problemów niż przypuszczałem :/
,więc za wiele nie wymodelowałem ale żeby nie robić dużych przerw wrzucam to co wczoraj udało mi się zrobić , 2 kolejne elementy do kosa[Obrazek: Vi6lHRs.png][Obrazek: s4RZEMH.png]

Odpowiedz
Witam, Długo mnie tu nie było spowodowane to było brakiem czasu czyli po prostu życie Big Grin.
Pisałem wcześniej ze chce robić przerw, jak widać średnio mi to wychodzi wiec teraz po prostu jak coś zrobię to wrzuce
Pracowałem tylko nad kosem i powili przypomina to czym ma być ,obecnie to się prezentuje tak[Obrazek: xxgY3fK.png]
[Obrazek: K3HYLhG.png]
Za wiele się nie zmieniło ale powoli i do przodu. Pozdrawiam

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Kawał dobrej roboty Wink
[Obrazek: fsScreen2_apwsqss.png]

Odpowiedz
Taki mały postęp prac ,trochę dorobiłem i poprawiłem parę elementów Smile[Obrazek: NOeJqXY.png][Obrazek: VizNgpj.png][Obrazek: sso6C5s.png]

Odpowiedz
No super to wygląda ,obyś nie stracił weny ..

Odpowiedz
Powoli będziemy zbliżać się ku końcowi Smile,A więc udało mi się ulepić felgę no i sam kos dostał parę detali .
Do zrobienia zostało mi cięgło oraz kilka drobny elementów, prawdopodobnie jeszcze jeden dzień pracy i doprowadzę go do ładu  Smile

Aktualnie tak się prezentuje[Obrazek: 0VfIjzx.png][Obrazek: kLDEKHb.png][Obrazek: jfHAMuC.png]
[Obrazek: wWUUOJM.png]Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam Wink

Odpowiedz