Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

mapa
#1
Witam, po dodaniu modelu przez GE mapa nie chce się uruchomić w grze, wywala grę. W ge normalnie jest, jak wywale teksturę to gra się odpali model jest, ale bez tekstury. Pomoże ktoś? Czy tekstury muszą być w jakimś folderze czy obojętnie?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
zacznijmy od tego że tekstura powinna znajdować się w folderze mapy najlepiej w folderze textures nigdzie na pulpicie.. Taka tekstura tez powinna być w formacie dds dxt1/5 oraz w rozmiarze potegi 2 np 256, 512, 1024, 2048
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mapa Rolnik009 7 394 08-21-2020, 08:05
Ostatni post: Rolnik009
  Lucerna a mapa , EdiT dedar12 0 256 06-05-2020, 14:03
Ostatni post: dedar12
  Edytowana mapa Rolnik009 1 263 04-20-2020, 06:50
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Mapa Rolnik009 3 426 04-08-2020, 11:33
Ostatni post: Rolnik009
  Mapa ellerbach Antek 0 231 03-19-2020, 13:23
Ostatni post: Antek
  Mapa małopolska wieś Rolnik009 4 475 02-17-2020, 20:04
Ostatni post: Rolnik009
  Problem z mapa Łukasz19028 1 357 02-05-2020, 10:53
Ostatni post: Łukasz19028
  Problem z mapą michalg4 2 516 11-14-2019, 22:28
Ostatni post: michalg4
  mapa wola zabierzowska nie działa na MP kubacz2 11 1,638 10-24-2019, 23:30
Ostatni post: horsch
  Mapa Babrosty.Obornik. Real 0 390 10-07-2019, 10:38
Ostatni post: Real



Przegląda: 1 gości

Menu