Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

mapa
#1
Witam, po dodaniu modelu przez GE mapa nie chce się uruchomić w grze, wywala grę. W ge normalnie jest, jak wywale teksturę to gra się odpali model jest, ale bez tekstury. Pomoże ktoś? Czy tekstury muszą być w jakimś folderze czy obojętnie?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
zacznijmy od tego że tekstura powinna znajdować się w folderze mapy najlepiej w folderze textures nigdzie na pulpicie.. Taka tekstura tez powinna być w formacie dds dxt1/5 oraz w rozmiarze potegi 2 np 256, 512, 1024, 2048
Pomogłem? Daj REP+ !! 
At
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z mapą Goliszew 4.0 bialas85 0 246 10-29-2021, 16:06
Ostatni post: bialas85
  Mapa zACINA ZatoskanyPL 0 210 07-31-2021, 19:36
Ostatni post: ZatoskanyPL
  Problem z mapą do gry FS19 Piterk 1 2,044 04-28-2021, 10:41
Ostatni post: ibrakadabra
  Pomoc z mapą drogba14788888 0 322 02-28-2021, 21:50
Ostatni post: drogba14788888
  Świniaki mapa przenikanie tekstur. Małorolny92 7 742 01-23-2021, 12:18
Ostatni post: Szydar
  Problemy z mapą Gierusz 1 427 01-21-2021, 23:30
Ostatni post: Rusheer
  Mapa Wola Brudnowska v1.2.1 Antek 1 766 12-10-2020, 13:02
Ostatni post: Darecki30
  Mapa w GE, a save Rolnik009 3 671 11-23-2020, 11:05
Ostatni post: Rolnik009
  Mapa maciek2145 0 435 11-15-2020, 08:24
Ostatni post: maciek2145
  Mapa Rolnik009 7 1,237 08-21-2020, 08:05
Ostatni post: Rolnik009



Przegląda: 1 gości

Menu