Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants editor
#1
Siema. Czemu gdy otwieram moda w ge np tego zetor a z Packa to widzę tylko jego obrys na zielono a nie normalnie cały model. Jeżeli to zabezpieczenie to jak to ominąć? ??? musze swoje poprawki tam wprowadzić
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
No samo się nasuwa, że GE którym otwierasz ten model nie obsługuje shaderów używanych przez mod. Do jakiej wersji mod, a jaka wersja GE?
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
#3
GE od 17 a mod do 19 xd. Tak żem samo pomyślał ale w robocie jestem i nie miałem jak sprawdzić ? a jak 17 mi chodziła plynnie na kompie do pójdzie mi 19??
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor nie ładuje żadnej mapy ShizeR 2 61 05-16-2021, 14:52
Ostatni post: ShizeR
  Giants Editor michał21 0 161 04-23-2021, 11:12
Ostatni post: michał21
  Problem z Giants Editor bartosz000 1 358 03-26-2021, 15:31
Ostatni post: Rusheer
  Zacinający się pędzel w Giants Editor wpc500 0 204 03-23-2021, 11:18
Ostatni post: wpc500
  Problem z giants editor pro100wd 4 534 03-14-2021, 12:58
Ostatni post: Rusheer
  Problem giants editor 8.2.2 Piekus2006 1 654 02-12-2021, 13:10
Ostatni post: Nolnejm
  Giants Editor nie działa. Kamil 12 3 455 11-04-2020, 17:10
Ostatni post: Ziuta
  Wklejanie bram poprzez Giants. Lewy9511 1 244 11-01-2020, 14:51
Ostatni post: ibrakadabra
  giants editor krecion7887 8 953 05-25-2020, 19:51
Ostatni post: krecion7887
  Problem z Giants editor [email protected] 4 858 05-19-2020, 18:52
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu