Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants editor
#1
Siema. Czemu gdy otwieram moda w ge np tego zetor a z Packa to widzę tylko jego obrys na zielono a nie normalnie cały model. Jeżeli to zabezpieczenie to jak to ominąć? ??? musze swoje poprawki tam wprowadzić
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
No samo się nasuwa, że GE którym otwierasz ten model nie obsługuje shaderów używanych przez mod. Do jakiej wersji mod, a jaka wersja GE?
"To nie ten czas, że jak ze wsi to zaraz gorszy"- T.Cz.
[Obrazek: zzzzzbhkfy.png]
 
Odpowiedz
#3
GE od 17 a mod do 19 xd. Tak żem samo pomyślał ale w robocie jestem i nie miałem jak sprawdzić ? a jak 17 mi chodziła plynnie na kompie do pójdzie mi 19??
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor AdriXPL 7 103 09-12-2019, 13:36
Ostatni post: AdriXPL
  Giants editor Kuba Szymanek 2 76 09-05-2019, 19:25
Ostatni post: Kuba Szymanek
  Problem z giants editor. cichy33 5 159 08-30-2019, 07:13
Ostatni post: ibrakadabra
  program giants engine 8.0.0 przestal dzialac xozuxo 5 165 08-12-2019, 19:11
Ostatni post: Don Kwiato
  Giants Editor 8.0.1 lipenfarmer 5 241 08-03-2019, 11:04
Ostatni post: lipenfarmer
  Giants Editor 8.0.1 - teren lipenfarmer 3 137 08-02-2019, 19:05
Ostatni post: Rusheer
  Giants Engine 8.0.0 przestał działać dawidkurkowski123319 0 126 07-25-2019, 16:00
Ostatni post: dawidkurkowski123319
  Ginas editor gdzie jest animals Kacper 1985 1 103 07-23-2019, 23:31
Ostatni post: _qkohe155
  Giants świruje Adamos Kopsos 2 130 07-22-2019, 18:36
Ostatni post: Adamos Kopsos
  GIANTS Sebastian Body 4 248 07-13-2019, 14:47
Ostatni post: Sebastian Body



Przegląda: 1 gości

Menu